Poate vă interesează – Adrian Veștea spune că meritul polivalent al proiectului...

Poate vă interesează – Adrian Veștea spune că meritul polivalent al proiectului „Sala Polivalentă” îi aparține lui și lui Scripcaru

2 43

Situat pe poziții antagoniste cu primarul Allen Coliban în raport cu marile proiecte ale Brașovului, Adrian Veștea, șeful CJ Brașov, și-a asumat meritul proiectului ,,Sala Polivalentă,, demarat în vremea fostului primar George Scripcaru.
La acea dată, actualul primar userist bântuia cafenelele și petrecerile halucinogenice, vezi și pozele prezentate de infoBrașov. Cum acesta a preluat prostul obicei al loazelor useriste din guvernul fantomă Cioloș II, de a-și asuma meritele celorlalți, în speță Sala Polivalentă din Brașov, Adrian Veștea a considerat că este momentul pentru administrarea unei corecții publice, și Primăriei, și primarului. 

„Sala Polivalentă a Brașovului este un proiect important pentru comunitatea braşoveană, pe care l-am susţinut încă din momentul în care fostul primar George Scripcaru anunța, în anul 2019, că vrea să-l realizeze.În acest sens, pe parcursul anului 2020, împreună cu George Scripcaru şi cu Mihail Veştea – la vremea respectivă secretar de stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, am participat la mai multe întâlniri de lucru, inclusiv cu premierul de atunci, Ludovic Orban, având ca tematică elaborarea proiectului, dimensionarea investiţiei şi stabilirea modalităţii concrete prin care obiectivul putea fi preluat în portofoliul Companiei Naţionale de Investiţii.
Toate demersurile noastre s-au materializat odată cu emiterea Ordinului Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei din 15 iulie 2020, prin care Sala Polivalentă a fost preluată în portofoliul Companiei Naţionale de Investiţii şi inclusă în Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „Săli de sport”, a punctat Adrian Veștea pe contul său de socializare, readucându-l pe Coliban cu picioarele pe pământ din norișorul său de facebook.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Observator – MULTUMIRI! Asa este! Acest „cocosel” (mai mic decat cel din povestea lui Creanga) este un mare NIMIC, cocotat pe un nivel in care pluteste in deriva. Nu a facut nimic care sa fie retinut. Nici fisa postului nu a reusit decat partial sa o bifeze. Nimic din ce s-a angajat nu a finalizat. Multa vrajeala si laude cat cuprinde. Sa luam doar o singura investitie – Aeroportul. Proiectul putea finalizat inca de la primul mandat al rasnoveanului. Nu a facut-o pentru ca doar din bani publici se poate fura. Au fost informații publice care au confirmat existenta unui interes constant pentru finantare si operare externa a viitorului aeroport. Nu a facut nimic. A refuzat totul. Sunt brasoveni care pot confirma acest lucru. Cu el s-a continuat caderea Brasovului inceputa cu al doilea mandat al impostorului penal Cancescu. Unde suntem acum? Pe nicaieri. Nu avem aeroport, nu avem acces la autostrada, nu s-a pus nimic in locul desfiintarii sutelor de mii de locuri de munca din oras si judet. In competitia reala dintre orasele transilavane am fost depasiti de Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu… Ce sa mai zici despre aceste nimicuri care se cred… genii.

  2. Chiar nu ne intereseaza ! Cunoastem deja prea bine obsesia unor politruci provinciali de prin partea locului de a fi cu orice pret in centrul atentiei prin poze repetate in diverse ipostaze ,declaratii sforaitoare si fixatia cu orice pret pentru imagine ,prezentandu-ne lucruri normale drept realizari epocale ;

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.