PNR Brasov si-a definit doctrina

PNR Brasov si-a definit doctrina

0 92
Partidul Noua Republica (PNR) s-a lansat oficial, ieri, la Brasov, organizatia municipala urmand sa fie condusa de catre fosta consiliera locala ex-liberala si ex democrat liberala Gabriela Urse, iar Dragos Bora va fi seful organizatiei judetene.
Amintim ca liderul national este Mihai Neamtu ( foto). Cei de la PNR spun ca au in municipiul Brasov 1.375 de membri dar in in judet aproape nu exista. De aceea, Dragos Bora a precizat ca restul filialelor locale se vor contura pe parcurs.
Noul partid sustine ca promoveaza modelul republican de organizare a unei societati democratice, dar impartaseste valorile si principiile liberalismului clasic, ale crestin-democratiei si ale conservatorismului modern. PNR face parte din Asociatia de Centru Dreapta, alaturi de un alt partid recent lansat pe scena politica, Forta Civica, condusa de fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, dar si de PDL si PNTCD. La alegerile din 9 decembrie, aceasta alianta urmeaza sa aiba candidati comuni.
„Este doar o alianta electorala care va inceta dupa data de 9 decembrie”, a explicat Radu Cujba vicepresedintele PNR. La Brasov, Gabriela Urse, cel mai probabil, va fi unul dintre candidatii PNR pentru un post de deputat sau senator pe colegiile de la Brasov.
La alegerile locale din iunie aceasta a candidat din nou pentru un post de consilier local, insa, pe lista PDL.
 
Iulian Rinder

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.