PNL+PC= ACD (Alianta de Centru Dreapta )

PNL+PC= ACD (Alianta de Centru Dreapta )

0 81

Discutiile intre liberali si conservatorii lui Voiculescu par sa ajunga la final. Crin Antonescu a declarat la Realitatea TV ca a discutat cu PC despre o reprezentare pe listele electorale si s-a convenit ca noua alianta formata intre cele doua partide politice, PNL si PC sa ofere sansa Partdului Conservator de a avea grupuri in Camera Deputatilor si la Senat.
Antonescu a afirmat ca exista un articol in acordul semnat intre cele doua parti care precizeaza acest lucru, apreciind dorinta PC ca fiind o aspiratie mai veche „normala si de satisfacut”.
Liderul PNL a confirmat voalat informatiile aparute in cotidianul Gandul, potrivit carora Dan Voiculescu a dorit sa aiba 7 locuri eligibile la Senat si 10 la Camera, iar PC sa poata avea, astfel un grup parlamentar propriu din 2012.

Biroul Politic al PNL a votat miercuri, in unanimitate, incheierea unei aliante cu Partidul Conservator a anuntat presedintele PNL Crin Antonescu. Noua alianta se va numi Alianta de Centru Dreapta -PNL-PC si va fi semnata la tribunal cel mai probabil saptamana viitoare. Protocolul PNL-PC prevede ca cele doua partide sa aiba grupuri parlamentare comune si sa se sustina la alegerile din 2012.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.