PNL si PSD acuzate ca au ticluit pervers intrebarea de la refendum

PNL si PSD acuzate ca au ticluit pervers intrebarea de la refendum

0 156


Dupa ce au sucit pe toate partile intrebarea de la referendum, democratii au ajuns la concluzia ca PNL si PSD au formulat-o de asa natura incat sa provoace confuzie in randul electoratului.


Acuzatia se datoreaza faptului ca multi dintre sustinatorii lui Basescu vor vota DA, facand o asociere intre aceasta varianta de raspuns si dorinta lor ca presedintele suspendat sa-si reia locul la Cotroceni.


De asemenea, spune Emil Boc, se va face o asociere cu numele Aliantei care a castigat alegerile din 2004.


Grija lui Boc este tardiva si oarecum ciudata:


????????? tardiva, pentru ca democratii au avut posibilitatea sa faca propuneri si au propus sa apara si numele lui Basescu pe buletinul de vot, pentru cei care nu stiu cum il cheama pe presedintele tarii (pe astia conteaza PD ?);


????????? ciudata, pentru intrebarea este clar formulata „Sunteti de acord cu demiterea presedintelui Romaniei, Traian Baseascu ?” si aceia care isi doresc in mod clar una dintre cele doua variante vor avea grija sa dea raspunsul potrivit.


In plus, asa cum se poate gresi cu DA, se poate gresi si cu NU. Ori, crede PD, ca adversarii presedintelui se vor controla mai bine? Din grijile pe care si le-a facut si si le face in continuare, deducem ca PD tocmai pe o masa de persoane confuze mizeaza, care stiu ceva de Traian Basescu, de Alianta DA cea defuncta, dar, spun sondajele, vie inca in mintea multora care declara ca o voteaza. Adica PNL si PSD seamana confuzie, huoooo, dar da doamne sa fie cat mai multa, uraaa!


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.