PNL cere demisia lui Pogea ...

PNL cere demisia lui Pogea

0 160

PNL doreste demisia de urgenta a lui Gheorghe Pogea, inginerul ministru de Finante, si il acuza pe acesta de complicitate in scandalul Udrea, alaturi de colegii sai de la PD-L. Ei mai afirma ca ministerul pe care il conduce Pogea a ajuns proprietatea lui Udrea.
In plus, liberalii se arata ingrijorati si de starea de sanatate a persoanei fizice Gheorghe Pogea, care, de cand cu scandalul Udrea, se prezinta intr-o conditie fizica tot mai pricajita. Unii anonimi, apropiati ministrului, afirma ca, din gelozie, nevasta l-ar tine acasa numai in uscaturi, interzicandu-i sa manance prin alte parti, blesteme groaznice de Pantelimon si Ciorogarla pascandu-l pe ministru in caz contrar.
„PNL isi manifesta ingrijorarea in privinta functionarii statului de drept in Romania. Ultimele evenimente ne demonstreaza ca o parte din institutiile statului au devenit proprietatea doamnei Udrea si a partidului pe care il reprezinta. Preluand modelul autoritarist brevetat de seful statului, ministrul Gheorghe Pogea isi permite sa jongleze cu documentele asumate de Ministerul Finantelor, dupa cum convine intereselor doamnei Udrea”, se arata intr-un comunicat.
Liderii PNL acuza si membrii PD-L de complicitate in scandalul Udrea.
„Atitudinea adoptata de membrii PD-L demonstreaza ca doamna Udrea are de ascuns lucruri foarte grave. PD-L devine astfel complicele unei persoane banuite de fapte contra intereselor publice. Prin faptul ca atrage si foloseste institutiile statului, care au datoria de a deservi cetatenii Romaniei, in jocurile de interese ale doamnei Udrea, PD-L se descalifica din pozitia de partid de guvernamant”, se mai afirma in cadrul comunicatului de presa.
La finalul documentului trimis catre presa, PNL solicitã demisia de urgenta a lui Gheoghe Pogea.
Asta cam asa ar fi. O logica simpla si accesibila tuturor arata ca PD-L-ul a dus vitelul cel gras intr-o locatie aleasa de madama Udrea in peregrinarile ei turistice, unde l-au taiat si unde alesii, adica cei care incearca sa o acopere pe Udrea, isi taie halci si ciozvarte din vitelul pus la protap, la foc domol si fara fum. Iar ce nu incape in burta este pus la traista, pentru zilele negre de acasa.
Iar cu popandaul de matelot nu este nicio problema, caci acesta, cum se lasa seara si iese luna de dupa nori, cum da fuga la prora si-i trage cu serenadele si cu clondirul in cinstea blondei turiste prin viata Romaniei.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.