PNG ii sufla in ceafa PSD-ului

PNG ii sufla in ceafa PSD-ului

0 126

Un nou sondaj IMAS arata ca romanii s-au cam saturat de principalii actori ai scenei politice, care nu stiu altceva decat sa se certe, si vor ceva nou (care ar putea fi mai rau decat actualul rau!). Alianta D.A. PNL-PD si Partidul Social-Democrat pierd din increderea electoratului, in schimb, Partidul Noua Generatie condus de Gigi Becali ajunge la 16%.


Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri, democratii si liberalii ar castiga parlamentarele, dar ar strange doar 42% din voturi, cu aproape 4% mai putine decat in toamna anului trecut. Si electoratul PSD este in scadere, social-democratii reusind sa stranga doar 17,2% din voturile exprimate, fata de 21% in octombrie 2006.


In schimb, partidul lui Gigi Becalli are din ce in ce mai multi sustinatori, numarul acestora dubandu-se in mai putin de 5 luni.


PRM si UDMR ar conta pe de 8,1 si respectiv 5,3 la suta dintre alegatori. Iar sub pragul electoral se afla PLD, PNTCD, PIN si PC.


?


Tot in scadere se afla si personalitatea care ocupa primul loc in topul increderii, Traian Basescu, care a ajuns la 50,9%, cu 6 procente mai putin fata de luna octombrie a anului trecut. Basescu este urmat, in preferintele romanilor, de George Becali cu 39,8% si Mihai Razvan Ungureanu cu 34,7 procente.


Theodor Stolojan, Monica Macovei, Mircea Geoana si Calin Popescu Tariceanu se bucura de increderea a mai putin de 30 la suta dintre romani, iar in Emil Boc, Vadim Tudor si Adrian Nastase au incredere intre 15 si 17 la suta dintre cetateni. Si doar 9,2 la suta in Marko Bela si 8 procente in Dan Voiculescu.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.