Ploaia si temperaturile ridicate amana inaugurarea sezonului de schi pe Valea Prahovei

Ploaia si temperaturile ridicate amana inaugurarea sezonului de schi pe Valea Prahovei

0 88

Anu acesta Busteniul si Azuga, doua statiuni cu renume de pe Valea prahovei si-au amanat inaugurarea oficiala a sezonului de schi. „Vinovati” de aceasta situatie sunt temperaturilor pozitive si ploile inregistrate in ultimele zile. Singurele partii functionale pe Valea Prahovei sunt cele din Sinaia.
La Sinaia, toate cele sapte partii existente vor functiona in urmatoarele zile. „In plus, avem o partie reabilitata asta-vara, pe drumul de vara dintre Cota 2.000 si 1.400, functionala si ea de cateva zile, aceasta are patru kilometri lungime. Sinaia este singurul loc din toata Valea Prahovei unde se poate schia in acest weekend”, a declarat primarul statiunii, Vlad Oprea.
La Busteni insa, pe partia Kalinderu, in acest sfarsit de saptamana trebuia sa aiba loc startul sezonului de iarna, administratia partiei pregatind concerte, concursuri si focuri de artificii. „Ploile din ultimele zile ne-au stricat planurile. In acest weekend nu se va putea schia”, a declarat administratorul partiei din Busteni, Ion Vasilescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.