Ploaia a stricat distractia de pe partiile din Poiana Brasov

Ploaia a stricat distractia de pe partiile din Poiana Brasov

0 77

Ploaia torentiala de afara de toamna timpurie care s-a pornit pe partiile din Poiana Brasov a cam stricat cheful de chef turistilor veniti aici sa schieze.
Mai mult, stratul de zapada pufoasa s-a cam transformat in gheata, dar, cu toate acestea, sezonul de schi 2010-2011 a fost deschis de monitorii de schi, printr-o spectaculoasa coborare cu torte.
Trupa Fly Project a incins atmosfera, aseara, pe partia „Bradul”, din Poiana Brasov.
Nu mai putin de 140 de monitori de schi au luat prate la demonstratiile Scolii de Schi din Poiana Brasov. Punctul culminant al serii a fost deja traditionala coborare cu torte a monitorilor de schi, semn ca sezonul de schi s-a deschis amatorilor sporturilor de iarna.
Date fiind conditiile meteo nefavorabile, putini turisti s-au incumetat sa-si puna schiurile in picioare. Temperaturile ridicate, dar si ploaia care a cazut in ultimele zile le-a stricat planurile de vacanta.
„Este destul de multa gheata, probabil ca nici temperaturile nu au permis punerea in functiune a tunurilor de zapada, dar pentru amatori este propice. Ar fi bine sa ninga”, a spus Andrei, care si-a adus fiica, de numai 9 ani, la o binemeritata portie de schi.
Cu toate acestea, brasovenii au ales sa petreaca a doua zi de Craciun printr-o vizita la sanius, in Poiana.
Pentru a evita aglomeratia de pe DN 1, turistilor li se recomanda folosirea rutelor alternative: DN 1A Bucuresti – Buftea – Ploiesti – Valenii de Munte – Cheia – Brasov si DN 7 – DN71 Bucuresti – Targoviste – Pucioasa – Sinaia – Brasov.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.