Pleșoianu, apărat de un celebru regizor: ”Un român care ține cu ai...

Pleșoianu, apărat de un celebru regizor: ”Un român care ține cu ai lui îl înjură idioții!”

0 115

”Imediat, dar imediat ce încearcă cineva să fie un om normal, să fie aşa, un român care ține şi el cu ai lui şi cu ograda lui imediat ai să vezi cum sar pe el toți „puricii din blana câinelui” cu gura cât şura: „e omul ruşilor!””
”Tot respectul, domnule Pleşoianu! Bineînțeles că… „de vină e ruşii
””, i-a transmis celebrul regizor Constantin Vaeni deputatului social democrat.

Constantin Vaeni se referă la un atac (unul din serie, de fapt) în care chiar Radu Tudor afirma, făcând evident referire la Pleșoianu, că liderii PSD ”au discursuri „violent anti-americane”, că în PSD ”este un sentiment dominant împotriva partenerului strategic SUA” și că ”exponenții PSD apără ideologia moscovită”.

”Românii să nu fie slugile nimănui!”, a replicat deputatul Liviu Pleșoianu, care, dându-i o replică jurnalistului, a manifestat o saturație față de toată marota legată de implicarea Rusiei în tot ceea ce s-a întâmplat în România în ultimii ani.
Mă simt direct vizat de afirmația că unii parlamentari PSD au discursuri „violent anti-americane împotriva străinilor, a marilor companii și a europenilor de la Bruxelles”, a scris atunci Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Liviu Pleșoianu

Iar în fața acestei situații, regizorul atâtor filme iubite de români are o răbufnire: ”Nu vă mirați? Imediat, dar imediat ce încearcă cineva să fie un om normal, să fie aşa, un român care ține şi el cu ai lui şi cu ograda lui –  cum ar fi să zicem, ca să ne înjure idioții – „un om al României”,  „un băiat de Bucureşti”, „de Iaşi”, „de Craiova”, sau „un băiat de Timişoara”, „de Brăila”, ori „de Suceava”, „de Arad”, „de Tg. Mureş” sau „de Constanța”, „de Lehliu-gară”,  ori „de Apahida Cluj-Napoca”, imediat ai să vezi cum sar pe el toți „puricii din blana câinelui” cu gura cât şura: „e omul ruşilor! „”…

Marele regizor e revoltat și uimit: ”Da’ , de ce, mă, < al ruşilor > ?!”..
”Ce-o fi în mintea aia a voastră… de rândaşi, în trei schimburi ?”
, întreabă Constantin Vaeni. ”Că trebuie neapărat să fii… „al cuiva” ?!”…
Reacția postată de Constantin Vaeni pe pagina de Facebook nu este ceva nou pentru marele cineast. Vaeni a avut și alte ieșiri, în care a biciuit moravurile pervertite, dar mai ales derapajele antinaționale.

Dragoș Dumitriu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.