Plen la Consiliul Judetean Brasov

Plen la Consiliul Judetean Brasov

0 237

Marti 16.01.2007, incepand cu orele 9,30 va avea loc, in sala 120, sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Brasov. Pe ordinea de zi un singur punct: Proiect de hotarare privind aprobarea demararii negocierilor in vederea stabilirii conditiilor pentru achizitionarea de catre judetul Brasov, prin Consiliul Judetean Brasov a bunului imobil „Domeniul Bran”.


Ca urmare a controverselor starnite de oferta descendentilor pricipesei Ileana, care au inaintat Consiliului o oferta de cumparare a Castelui Bran pentru suma de 60.000.000 EURO, presedintele forului judetean a decis constituirea unei comisii de analiza a conditiilor in care va fi achizitionat castelul.


Oricum, desi supune aprobarii doar constituirea comisiei si inceperea negocierilor, sedinta ar putea fi una cu nabadai, reprezentantii PSD, altfel sustinatori ai Presedintelui Cancescu fiind montati de Mircea Geoana sa se opuna achizitionarii Caselului pentru o suma atat de mare. Mai mult, ei sunt pregatiti chiar pentru proteste.


Tot suma ii deranjeaza si pe reprezentantii PD, care au declarat ca nu vor sustine cumpararea Castelului in orice conditii.


Ramane de vazut cine va fi desemnat sa negocieze Castelul, daca totusi se va decide ca este ceva de negociat!


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.