Platforma Tractorul va gazdui un spital

Platforma Tractorul va gazdui un spital

0 70

Platforma Tractorul va deveni de acum inainte punct de referinta pentru brasoveni.
Ministerul Sanatatii face investitii, iar proprietarii terenului cu pricina s-au gandit sa le dea o mana de ajutor. Astfel, reprezentantii companiei Flavus Investitii SRL vor sa puna la dispozitie platforma pentru construirea noului spital judetean.
„Dupa parerea mea, este cea mai buna solutie aceasta cu Tractorul”, a declarat presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu. Acesta a mai aduagat, plin de speranta in noul proiect: „Ei nu au zis nimic de bani, asa ca este posibil sa ni-l dea gratis sau la o suma negociabila”.
Victor Vadaneaux, asociat al Flavus Investitii, a declarat pentru Buna Ziua Brasov: . „Noi vrem sa facem un centru urban acolo, cu toate serviciile necesare. In discutiile pe care le purtam cu o firma care este dezvoltator de spitale in tara am fost intrebati de ce nu ne gandim sa facem si un spital, iar ideea ni s-a parut una buna […] ideea nu este sa facem o afacere imobiliara, ci un centru urban care sa contina toate serviciile necesare”.
Ministerul vrea sa investeasca 30 de milioane de euro in proiectul acestui spital, iar Aristotel Cancescu spera ca lucrarile sa inceapa inca din acest an.
„Asteptam acum sa vina cu propuneri concrete. Noi le-am spus ca ne-ar interesa acolo functiuni de interes public, cum ar fi o scoala, o gradinita, un centru administrativ, poate un corp al Universitatii Transilvania, tinand cont ca Facultatea de Stiinte Economice are probleme cu spatiul, sau, de ce nu, si un spital. Singura problema este ca Guvernul sa aloce acei bani.”, sustine primarul George Scripcaru, citat de aceeasi sursa.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.