Plajele refacute asteapta turistii

Plajele refacute asteapta turistii

0 57

?


Asa cum s-a promis, cu mobilizarea fortelor de care dispune, Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) a reusit sa refaca plajele distruse pana la sfarsitul acestei saptamanii.


S-a lucrat la refacerea unor plaje din dreptul statiunilor Olimp, Jupiter, Venus, Cap Aurora, Eforie Nord, Eforie Sud, Mamaia si Costinesti.


Cu acest prilej s-a demonstrat ca se poate lucra si altfel pe Litoral. Cu un program de lucru ce s-a limitat, de regula, intre orele 5 dupa-amiaza si noua dimineata (asta pentru a le permite totusi turistilor aflati pe litoral sa foloseasca zonele de plaja ramase cat de cat neafectate), urmele lasate de furia apelor s-a sters.


Conform declaratiilor ministrului Silaghi, operatiunea de reface a plajelor a necesitat, in total, aproximativ 2200 de metri cubi de nisip, care a fost luat de pe grindurile din zona.


Pentru reducerea definitiva la tacere a discotecilor urlatoare ministrul Silaghi a promis ca saptamana viitoare, prin hotarare de guvern, le va limita ora de functionare in nzona decentei.


?


Iza M.


?


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.