Piti multumit de rezultatul contra Ungariei

Piti multumit de rezultatul contra Ungariei

0 90

Victor Piturca selectionerul primei reprezentative de fotbal a Romaniei, recunoscut pentru norocul sau in momentele importante ale meciurilor, a afirmat ca a crezut pana la final in capacitatea tricolorilor de a reveni pe tabela in meciul cu Ungaria. Selectionerul Romaniei a avut curajul sa afirme ca isi doreste chiar o victorie in urmatorul meci, pe care nationala il va juca contra Olandei pe terenul batavilor.

”Normal ca mai credeam, am si introdus jucatori cu profil ofensiv. Acesta este fotbalul si poate a fost ca o revansa dupa egalul din primul meu mandat cand am fost egalaÈ›i pe final. Am primit doua goluri din faze fixe, ceea ce este inadmisibil la acest nivel, o veche meteahnă de-a noastra. In prima repriza am ratat cateva ocazii mari si poate daca marcam intr-una dintre faze am fi castigat meciul. Sunt multumit de acest rezultat”, a spus Piturca la TVR.

Selectionerul echipei nationale a vorbit si despre viitoarea partida cu Olanda, unde spune ca isi doreste victoria, dar s-ar multumit si cu un egal.

”La un asemenea meci era foarte greu sa avem ocazii, cu o echipa adversa care s-a aparat aglomerat. Nici concentrarea nu a fost cum trebuie intr-o astfel de atmosfera si unii jucatori nu au reacÈ›ionat asa cum m-am asteptat. In Olanda mergem sa castigam, dar va fi bine si daca obÈ›inem un punct”, a mai spus Piturca.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.