PIN va pune in aplicare „politia referendumului”

PIN va pune in aplicare „politia referendumului”

0 184

Prezenta la Brasov, Lavinia Sandru, vicepresedintele Partidului Initiativa Nationala, a precizat ca reprezentantii formatiunii vor monitoriza, pe 19 mai, 2.000 de sectii de votare, in incercarea de a impiedica fraudarea rezultatului referendumului, „asa cum s-a intamplat la alegerile din 2004”.


Aceasta actiune a PIN se numeste „politia referendumului” si va consta in intrebarea cetatenilor de catre membrii PIN cu cine au votat si daca Romania este in criza Pe baza celor constatate se va face un raport, iar concluziile vor fi prezentate autoritatilor, a mai afirmat vicepresedintele PIN.


Lavinia Sandru a subliniat ca, daca presedintele suspendat Traian Basescu va ajunge din nou la Cotroceni si va continua sa faca ceea ce a facut si pana acum, Parlamentul va reactiona la toate gesturile lui. „Sau o parte din Parlament. Poate ca vor fi parlamentari pe care Traian Basescu a reusit sa-i cumpare sau sa-i santajeze. De asta a vrut sa scape de mine si de Cozmin Gusa, pentru ca nu ne putea santaja”, a mai spus Sandru.


?


Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.