PIN boicoteaza alegerile europarlamentare

PIN boicoteaza alegerile europarlamentare

0 110

Partidul Initiativa Nationala a inceput o campanie de boicotare a alegerilor europarlamentare, care a ajuns, vineri, si la Brasov. Reprezentantii au distribuit circa 100.000 de pliante cu titlul „In Europa, dar nu asa”.


Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a declarat, cu acest prilej, ca „mai degraba reusim sa atragem atentia Europei boicotand aceste alegeri, pentru ca vrem sa atragem atentia vectorilor de opinie din Europa ca nu se mai poate glumi cu tarile nou intrate in UE”.


Gusa nu a pierdut ocazia de a critica presedintia, mai ales ca vineri a aparut un nou biletel care are ca expeditor insitutia prezidential. Cozmin Gusa sustine ca vor mai aparea si alte asemenea situatii, spre binele politicii romanesti.


„Inmultiti un anumit procentaj de 10-20% cu numarul ministerelor pe care le coordoneaza PD-ul, pentru ca acolo dadea domnul Basescu rezolutii in principal. Ar putea sa apara de la Ministerul Administratiei si Internelor, Transporturilor, Muncii, Primaria Capitalei, Ministerul Integrarii Europene. De abia acest biletel, aparut joi, incepe sa arate adevarata dimensiune a guvernarii Basescu. Basescu a condus un guvern din interiorul guvernului”, a aratat Gusa.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.