Pilotul brașovean Dan Gîrtofan, despre deschiderea Campionatului Național 2019 : „Un raliu...

Pilotul brașovean Dan Gîrtofan, despre deschiderea Campionatului Național 2019 : „Un raliu complicat, dar încheiat cu bine”

0 97

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza au bifat un start reușit de sezon în CNRD 2019, după ce au terminat pe locul 3 Raliul Argeșului Catena. Pe niște probe foarte frumoase, mai ales cele de pe Transfăgărășan, Giri și Tudor au avut o evoluție sigură, care le-a adus o clasare pe podium la final, dar și câteva puncte bonus după ce au reușit un timp foarte bun și pe Power Stage. „A fost un raliu complicat. Deși a avut puțini kilometri de probe speciale, a fost foarte intens. Probele au fost unele foarte selective și tehnice. Ne-au plăcut toate, dar cel mai mult cea de la coada lacului, care este una din cele mai frumoase «speciale» de asfalt din țară. Cât ne privește, nu am avut nicio problemă, mașina funcționat perfect, la fel ca și colaborarea dintre mine și Tudor. Am nimerit și anvelopele care trebuie, atunci când trebuie. Ritmul a fost unul bun, dar ar mai fi loc de îmbunătățit. Una peste alta suntem mulțumiți. Am făcut un raliu bun, am luat puncte importante și e bine că am început cu dreptul. Abia așteptăm etapa viitoare, de la Arad”, a spus Dan Gîrtofan.

Giri era la finalul cursei argeșene fericit și pentru fiul său Andrei, care la debutul oficial pe o mașină de clasa RC2N (fosta clasă 3) a avut o evoluție foarte apreciată: „Mă bucur foarte tare pentru Andrei. A demonstrat că are ritm și viitorul arată bine pentru el”.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.