Piese de teatru in weekend

Piese de teatru in weekend

0 73

Sambata, 1 martie 2008, Teatrul „Sica Alexandrescu” va invita la spectacol. La Sala Mare, incepand cu orele 19.00, actorii teatrului brasovean va ofera comedia „Ultima ora” de Mihail Sebastian. Scenografie: Imelda Manu, Magda Ciubotaru. Regizor: Gelu Colceag. In distributie: Dan Sandulescu, Mircea Andreescu, Maria Garbovan, Demis Muraru, Radu Negoescu, Adrian Titieni, Mihai Bica, Marius Cordos, Tudor Vlad Jipa.


?


Duminica, 2 martie, orele 19.00, Sala Mare


„Fanteziile sexuale ale sotului meu aproape ca m-au innebunit” de John Tobias


Decor: Mihai Madescu


Regizor: Serban Puiu


In distributie: Mihai Bica, Viorica Geanta Chelbea, Demis Muraru, Gabriela Butuc


Costume: Luana Dragoescu


?


Scurta prezentare


Un cuplu, a caror atractie reciproca s-a diminuat de-a lungul timpului, gaseste solutia pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: Traieste-ti fanteziile – „o carte utila pentru sanatate si fericire”.


De aici, se declanseaza o comedie de situatie plina de savoare si dinamism, cu rasturnari surprinzatoare si scene de un comic dezlantuit, in cel mai clasic stil bulevardier, in care sunt implicati, pe langa cuplul Griffin, si vecinul voyeur, si hotul bolnav de ulcer, intrat in apartament, si sora d-nei Griffin, proaspat parasita de catre barbatul ei, pentru o adolescenta partenera de joking.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.