Pian de 120 de mii de euro pentru Filarmonica

Pian de 120 de mii de euro pentru Filarmonica

0 87
Brasovenii pot redirectiona 2% din impozitul pe venit sau prin donatii pentru a ajuta astfel institutia brasoveana sa achizitioneze un pian performant. In actiune s-a implicat si fundatia Kronospan care va organizara numeroase evenimente caritabile si va dona toti banii stransi in urma campaniei "2% pentru Filarmonica Brasov".
Pianul care se afla acum la filarmonica Brasov are 33 de ani si a fost primit in donatie in 2007.  Pentru ca instrumentul muzical se defecteaza des  iar costurile de reparatie sunt foarte ridicate, reprezentantii filarmonicii au decis deschiderea campaniei 2% pentru filarmonica Brasov prin care se doreste achizitionarea unui pian nou.
In fiecare an fundatia Kronospan s-a implicat in cauze nobile. Daca in 2011 s-au adunat fonduri pentru Hospice Casa Sperantei, anul trecut s-a reusit strangerea a peste 40 de mii de euro pentru spitalul de copii din Brasov si pentru sectia de pediatrie a Spitalului  Municipal din Sebes. Deoarece in acest an Brasovul va avea o sala de concerte noua, banii stransi in urma campaniei 2% pentru filarmonica vor fi donati institutiei culturale. In plus, pentru a aduna suma necesara achizitionarii pianului vor fi organizate evenimente si activitati caritabile
Termenul limita pana la care brasovenii pot completa si trimite formularul 230 este 25 mai.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.