Pheonix mai celebri in Brasov decat Michael Bolton

Pheonix mai celebri in Brasov decat Michael Bolton

0 72

Formatia Phoenix a adunat, vineri seara, de doua ori mai mult public decat Michael Bolton. La concertul desfasurat de Nicu Covaci si ai lui?au fost?prezenti, pe arena Liceului Sportiv „Ion Tiriac” din Brasov, la evenimentele desfasurate in cadrul primei editii a Sarbatorilor Medievale ale Brasovului peste 15.000 de oameni, care au cantat, dansat si aplaudat prestatia celebrei formatii rock.


Potrivit datelor furnizate de Consiliul Judetean Brasov, la concertul Pheonix au fost prezenti peste 15.000 de oameni in tribunele Arenei Liceului sportiv. concertul s-a desfasurat incepand cu orele 21.30 si? a durat mai bine de o ora, in ciuda faptului ca, contractual, formatia trebuia sa presteze doar o jumatate de ora. Pentru prestatia lor, reprezentantii Phoenix, au solicitat 15.000 de euro, promitand publicului ca vor mai avea un concert duminica la finele Sarbatorilor Medievale ale Brasovului.


Organizatorii spun ca se asteapta ca si la concertul folk de sambata, unde sunt invitati Ducu Berti, Florian Pitis, Marius Batu, Victor Socaciu si Adi Ivanitchi, brasovenii si turistii sa fie prezenti cel putin in acelasi numar.


Trebuie spus ca Michael Bolton a concertat, in urma ci o saptamana, in aceasi locatie.


Marius Ola


?????

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.