Petrecerea de Craciun – trucuri pentru o organizare perfecta

Petrecerea de Craciun – trucuri pentru o organizare perfecta

0 171

Atunci cand organizezi o petrecere de Craciun trebuie sa ai grija ca totul, incepand de la locul in care va avea loc, pana la meniu sa aiba o imagine de magic si sa inspire un sentiment de caldura si pace.
Fie ca invitatii sunt adulti sau copii, organizarea unui astfel de eveniment presupune un efort considerabil.
Petrecerea poate avea loc intr-un restaurant, o sala sau, daca iti doresti ca totul sa fie organizat intr-o atmosfera familiara, o poti face la tine acasa.
Lista invitatilor este pasul urmator. De asemenea, in invitatii specifica daca se poate veni cu copiii sau nu. Prietenii nu au de unde sa ghicesasca daca pot veni sau nu si pot lua o decizie gresita.
De asemenea, incearca sa afli ce ar dori fiecare sa bea sau sa manance si atunci cand faci lista de cumparaturi trece si preferintele invitatiilor.
Decoratiunile de la petrecerea de Craciun sunt chiar mai importante decat mancarea. Ai grija sa ai instalatii de lumini, globulete, insa nu exagera cu decorul, pentru a evita situatiile in care invitatii se lovesc de decoratiuni.
Cum ar arata o petrecere de Craciun fara colinde? Nu ar avea farmec.

Daca este vorba de prichindei, stresul pare a fi mai mare, dar daca te pregatesti temeinic inainte, lucrurile pot iesi mai bine decat te astepti.
Vorbeste cu prietenii tai si aranjeaza sa va viziteze Mos Craciun, pentru ca o petrecere fara vizita mosului nu este completa.
Copiii sunt plini de energie si nerabdatori, mai ales cand stiu ca vor primi cadouri, iar daca nu sunt atent supravegheati, petrecerea se poate transforma intr-un adevarat dezastru.
In primul rand, gandeste-te la jocuri si activitati care sa fie potrivite pentru varsta copiilor care vor veni la petrecere.
Cel mai bine este sa ai mai multe cadouri decat mai putine. Cei mici vor incerca sa te convinga in fiecare clipa ca mai merita un cadou, iar tu va trebui sa fii pregatita pentru astfel de situatii. In cazul in care nu vor mai primi cadouri se vor intrista si nu se vor mai simti bine.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.