Pesedistii si-au dat intalnire la Bran

Pesedistii si-au dat intalnire la Bran

0 265

Vineri si sambata, conducerea PSD se reuneste la Bran, pentru a pune la punct modul de functionare a departamentelor partidului si pentru a stabili atributiile vicepresedintilor regionali si ale secretarilor executivi. Principalele puncte de discutie vor fi trasarea sarcinilor specifice atat pentru vicepresedintii partidului, cat si pentru secretarii executivi ai partidului, precum si stabilirea domeniilor de activitate aferente departamentelor PSD.


Surse din partid au declarat ca fiecare dintre cei sapte vicepresedinti alesi la Congres pe un domeniu distinct de activitate urmeaza sa se ocupe, organizatoric, si de cate o regiune de dezvoltare. In paralel, cei opt vicepresedinti alesi ca reprezentanti ai regiunilor de dezvoltare vor trebui sa opteze pentru cate un domeniu de activitate pe care sa il coordoneze.


De asemenea, la intalnirea de la Bran urmeaza sa se faca si primele propuneri in privinta secretarilor executivi ai PSD, iar numarul acestor functii va fi redus de la noua la sapte. Sursele citate au apreciat ca majoritatea actualilor secretari executivi vor fi schimbati din functie, exceptie facand Victor Bostinaru, Tudor Mohora si Ioan Moraru.


Numarul departamentelor de specialitate ale PSD ar putea sa ramana acelasi (12), insa in urma discutiilor este posibil ca domeniile specifice sa fie schimbate. Surse din partid preconizeaza ca majoritatea vicepresedintilor vor fi si sefi de departamente. Este de asteptat, de asemenea, ca si strategia de comunicare a PSD si functia de purtator de cuvant sa fie luate in discutie, sursele citate apreciind insa ca vicepresedintele Cristian Diaconescu va fi in continuare investit ca purtator de cuvant.


?

„Acest an e foarte important, cu campanii electorale, cu miza politica mult mai importanta decat in anii precedenti. Tocmai de aceea, conducerea partidului organizeaza o intalnire de pregatire a planului strategic de actiune al PSD pe 2007, inclusiv pregatirea de campanie pentru alegerile europene, si ne vom intalni intr-un cadru restrans pentru a discuta liniile de directie strategica a a actiunii noastre in 2007”, a declarat Mircea Geoana.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.