Pesedistii bucuresteni iau lectii de campanie electorala la Brasov

Pesedistii bucuresteni iau lectii de campanie electorala la Brasov

0 194

Dupa ce mai-marii PSD-ului s-au intalnit, pe la mijlocul lunii, la Bran, membrii Organizatiei din Bucuresti prefera tot zona Brasovului pentru o noua intalnire. De data asta, insa, cei aproape 500 de participanti vor lua lectii de… campanie electorala pentru Parlamentul European. Sambata si duminica, la Brasov, social-democratii bucuresteni vor participa la un curs de instruire pentru managerii de campanie, tinut de strategul Ron Werber, cel care s-a ocupat si de campaniile prezidentiale ale PSD din 2000 si 2004.


De altfel, organizatia bucuresteana este ultima care participa la un astfel de curs, toate celelalte organizatii judetene fiind deja familiarizate cu acesta. Se pare ca, la intrunirea de la Brasov vor participa si presedintele PSD, Mircea Geoana, si secretarul general Titus Corlatean si, bineinteles, presedintele executiv al organizatiei, Marian Vanghelie.


?

Un alt subiect probabil luat in discutie la sfarsitul saptamanii va fi si succesiunea la sefia Organizatiei bucurestene, avand in vedere ca aceasta a ramas fara presedinte in urma demisiei lui Sorin Oprescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.