Perversitate guvernamentala

Perversitate guvernamentala

0 154

Dupa ce, nu cu mult timp in urma, fusesera comunicate plafoanele pentru acordarea ajutoarelor de incalzire pentru iarna 2009 – 2010, iata ca onor Guvernul vine cu taieri semnificative ale acestor baremuri, si aceasta si in contextul „maririi” pensiilor cu 2%, suficient insa pentru destui ca sa depaseasca plafoanele stabilite.
Si astfel, zeci de mii de familii vor ramane fara ajutoare de incalzire.
O ordonanta de urgenta a Guvernului reduce drastic numarul beneficiarilor de ajutoare de incalzire, aceasta prin scaderea plafonului veniturilor. Singura speranta pentru cei care nu se mai incadreaza in noile baremuri este sa primeasca vreun alt ajutor social, probabil din Ceruri.
Plafonul veniturilor pana la care se acorda ajutoare a fost redus cu aproape 200 de lei fata de anul trecut.
Recent, Guvernul a alocat 173 de milioane de euro pentru ajutoarele de incalzire. Banii vor fi acordati in transe, in functie de venitul pe membru de familie, indiferent daca este vorba de incalzire centralizata, cu lemne, gaze sau motorina ori pacura.

Si uite cum guvernul Basescu – Boc mai da o lovitura celor saraciti de lamentabila conducere a tarii de niste incapabili, asezati prea sus si doar pe criterii politice, adica niste scroafe in copac.
Pate coana Iarna, vazand mizeria asta, sa se dovedeasca mai intelegatoare si mai blanda cu noi.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.