Pentru Oculta Mondială, banii sunt un instrument de sărăcire, control şi exploatare...

Pentru Oculta Mondială, banii sunt un instrument de sărăcire, control şi exploatare !

0 436

Citim şi auzim la foarte mulţi oameni cum “nemernicii ăştia” – patronii băncilor, mega companiilor din industria alimentara, din industria farmaceutică, corporaţiilor multi-naţionale, din industria extractivă, din mass media etc fac o grămadă de bani prin activitatea desfăşurată de companiile lor. Ei bine, NU este vorba despre bani!

Din momentul în care producţia de bani a ajuns în mâna unor mafioţi internaţionali bine organizaţi (vezi FEDul american – producţia de bani e în mâna unei companii private, vezi istoria cu bancile din Anglia, vezi Rotschild and family, vezi obedienţa lui Isărescu şi a BNR faţă de străini etc), pentru oamenii din anturajul (am putea spune etnia?) celor care deţin tiparniţa de bani la nivel mondial NU MAI EXISTĂ PROBLEMA BANILOR. Ei nu au probleme de care avem noi – “avem suficienţi bani să….?” SAU “Am găsit serviciu cu salariu bun” SAU “Oare câţi bani trebuie să economisesc pentru a…?” SAU “Hmm…cum să fac o afacere să câştig mulţi bani?” etc etc etc.
EI PRODUC BANII. Ei controlează sistemul financiar mondial.
EI NU AU PROBLEME CU BANII. Banii sunt doar niste hartii colorate pe care ei le folosesc în cadrul sistemului lor financiar (în care suntem târâţi cu toţii la nivel planetar) PENTRU A NE SĂRĂACI ŞI A NE EXPLOATA PE NOI mai uşor.
Omenirea a inventat banul pentru a putea face schimb de bunuri şi servicii mai eficient decât trocul. Banul nu este rău în sine, însă când banul, tiparniţa de bani şi sistemul financiar au ajuns în mâna unor criminali internaţionali, atunci banul a ajuns cu adevărat ochiul diavolului.

12106932_954585721272693_6231456644019790419_n

Banii sunt folosiţi de Ocultă pentru a ne subjuga pe noi. Ne-au făcut cu totul dependenţi de BANI, bani pe care ei îi controlează. Deci ne-au făcut dependenţi de ei. Suntem la mâna lor, atâta timp cât TOTUL se învârte în baza banilor, iar banii sunt controlaţi de ei.
(Paranteză: Viaţa la ţară, RUPTĂ cât mai mult DE aceşti BANI şi de sistemul lor financiar înseamnă o mai mare INDEPENDENŢĂ şi LIBERTATE faţă de aceşti cămătari internaţionali)

Toată viaţa noastră şi societatea noastră au fost gândite (premeditate) şi dezvoltate de mafie în jurul banilor, ca să fim DEPENDENŢI DE BANII CONTROLAŢI DE EI (nu e ciudat că toate societăţile “civilizate”, peste tot pe glob, au acelasi sistem de organizare – cu parlament, cu bancă centrală, cu împrumuturi, cu corporaţii, cu supermarket-uri etc?). Atunci când toate bunurile şi serviciile sunt cuantificate în bani, aproape nimic nu mişcă fără bani. Din această cauză, în situaţia de faţă, e firesc ca oamenii să-şi facă griji în legatură cu banii, pentru că de fapt îşi fac griji în legătură cu viaţa lor şi bunăstarea lor, care sunt direct dependente de bani.

Cei care însă controlează sistemul nu-şi vor folosi “instrumentele” deţinute de ei pentru a face bani, pentru că ei DEJA PRODUC BANII, ci CU ALT SCOP – fiecare instrument cu scopul lui. Instrumentele deţinute de ei sunt COMPANII, BĂNCI, INSTITUŢII PUBLICE de rang naţional sau international etc.

Să luăm câteva exemple şi să demontăm iluzia că ar fi vorba despre bani:

lista straini evrei care detin presa mass media din Romania nu e romaneasca evreiasca sionista evreii controleaza presa

1. Corporaţiile din domeniul extractiv – vezi Exxon, vezi Chevron etc, vezi AUR, PETROL, gaz, metale rare, lemn etc

Aceste corporaţii NU au ca scop exploatarea resurselor şi comercializarea lor pe o piaţă liberă internaţională pentru a face mulţi mulţi bani sau alt bla bla dăsta ci pur şi simplu urmăresc PRĂDUIREA resurselor naturale deţinute în mod firesc de popoarele care se află în mod nativ pe teritoriile respective cu scopul de a sărăci acele popoare, de a le îngreuna dezvoltarea prin forţe proprii şi de a le face dependente de companiile respective. TOTUL, cu scopul de a EXPLOATA popoarele respective mai uşor şi de a utiliza resursele respective pentru exploatarea mai facilă a altor popoare. Resursele sunt cele valoroase, banii n-au nicio valoare, sunt doar nişte hârtii colorate, banii sunt un mijloc prin care Oculta FURĂ resurse naturale de peste tot de pe glob.

Chevron a venit în România pentru a ne polua pânza freatică prin procedura de fracturare hidraulică, nu pentru bani din gaze de şist vândute pe piaţa europeană sau ceva de genul ăsta. (detalii pe blog)

publicatii site-uri de stiri posturi tv romanesti toxice anti romanesti mass media manipuleaza dezinformeaza ascund adevarul 2

2. Corporaţiile din domeniul MEDIA

Pentru cine nu ştia, mass media la nivel mondial este în mâna evreilor – vezi AICI evreii care deţin presa din România. Scopul acestor trusturi de presă NU este să facă mulţi bani, o grămadă de bani din reclame publicitare bla bla, CI SĂ PROSTEASCĂ, ÎNDOBITOCEASCĂ, MINTĂ, MANIPULEZE, DISTRUGĂ ADEVĂRUL şi să PROGRAMEZE MENTAL popoarele lumii. SCOPUL – popoarele lumii să NU afle ADEVĂRUL despre lumea în care trăim şi cine ne face rău – un popor confuzat şi distrus mental este mai uşor de exploatat.

3. Marile companii multinaţionale de toate felurile – din orice domeniu

Sclavia moderna - VIDEO explicativ in engleza. Tirania statelor, guverne corupte, institutii politizate, corporatiile multinationale conduc lumea Guvernul mondial din umbra noua ordine mondiala sclav

Aceste mari companii NU au scopul să facă bani mulţi bani, ci SĂ ŢINĂ OAMENII (ANGAJAŢII) OCUPAŢI şi STRESAŢI – sclavi muncitori, fără timp şi chef de lucruri cu adevărat importante pentru bunăstarea propriului popor; au scopul SĂ “FURE” cele mai bune creiere din toată lumea, şi să le tină ocupate în activitatea lor – doamne fereşte ca vreun om inteligent să aibă timp şi chef să vină cu vreo invenţie sau ceva util pentru umanitate sau să pună umărul şi creierul la găsirea unei soluţii pentru a scăpa propriul popor din această sclavie modernă în care suntem ţinuţi. Nu nu, il luăm la noi pe omul inteligent, îl atragem, cu bani mulţi şi iluzia unei funcţii importante care sună bine şi-l ţinem ocupat cu prostii d’astea de’ale noastre – să ne facă nouă profit pe graficele lunare, să-l punem la extinderea companiei pe 8 continente bla bla bla. Rezultatul: popoare cu mase de oameni care muncesc pentru alţii, oameni fără timp şi chef să mai gândească şi să actioneze şi pentru binele celor din jur sau pentru binele propriului popor.
Alt rezultat: popoare fără elite intelectuale care să analizeze situaţia dezastruasă în care ne aflăm şi cauzele reale ale ei, popoare fără elite care să lupte pentru Patrie, pentru că elitele intelectuale sunt ocupate cu dezvoltarea businessului altora, de regulă străinilor, că businessurile româneşti sunt distruse programat.

4. Marile companii din domeniul farmaceutic, alea de produc miile de tipuri de medicamente din farmacii, zecile/sutele de vaccinuri toxice etc.

etologia umana, bogatii fura de la saraci, bancile distrug romania, fura banii romanilor, dobanzi mari, curs valutar, masoneria conduce fmi, controlul omenirii, bancherii romani bogati,ceicunoi.wordpress.com

Toate acestea NU au scopul de a produce medicamente şi vaccinuri pentru a le vinde şi a face bani, mulţi bani, o grămadă de bani de la guverne sau direct de la consumatori, ci au SCOPUL de a îmbolnăvi populaţia cu medicamentele lor nocive care intoxică organismul uman cu chimicale şi bruiază sistemul imunitar natural şi mai au SCOPUL de a cheli de bani guvernele şi populaţia. Un guvern fără bani este obligat să se împrumute la cămătarii legali (bănci) şi deci să fie sclavul lor, iar un popor sărăcit şi bolnav nu se poate ridica din mizerie prin forţe proprii. Deci companiile Big Pharma au rolul de a sărăci şi îmbolnăvi poporul şi statul pentru ca populaţia să poată fi mai uşor de exploatat.

5. Băncile – Patronii băncilor sunt străini.

Am avut şi noi imediat după 90 nişte bănci încă româneşti, dar le-au distrus mafioţii ca să vină cu ale lor şi să fim dependenţi economic de străini.

nathan mayer rothschild citat controlul bancilor banilor anglia lume cine controleaza banii sistemul financiar conduce lumea

“La baza distrugerii băncilor româneşti cu capital majoritar autohton s-au aflat Programele PSAL II și PSAL III cu Banca Mondială al căror coordonator a fost numit prin Ordonanță a Guvernului Traian Băsescu. Una dintre componentele PSAL II l-a constituit reforma bancară, respectiv privatizarea băncilor cu capital de stat (BCR, BRD, Banca Agricolă) şi eliminarea din sistem a acelora cu mari pierderi. Ceea ce a urmat, cunoaste toata lumea: Dezastrul economiei și, concomitent, aplicarea în practică a unui plan de distrugere a tuturor băncilor românesti cu capital privat. Pe baza unui astfel de plan au disparut Bancorex, Bankcoop, Banca Internațională a Religiilor, Credit Bank, Columna, Albina, etc. etc.” (sursa) (alte detalii AICI şi AICI)

Jacob Rothschild controlul bancilor banilor anglia lume

În principiu toate Băncile Naţionale sunt controlate de mafia internaţională şi prin intermediul acestor bănci centrale controlează şi băncile “mici” comerciale. FEDul în SUA este o bancă privată şi are monopol pe tipărirea dolarului. În Anglia imperiul Rotschild e la putere şi s-a împrăştiat în toată lumea. BNR are la şefie acelaşi mason Isărescu de 4j de mii de ani. BANII sunt controlaţi de OCULTĂ, băncile sunt ale OCULTEI.

gutle schnaper rothschild cine a planuit razboaiele familia de evrei rotschild

Rolul Băncilor NU este de a face mulţi bani, grămezi de bani de la Stat, de la Primării, de la locuitori, de la firme etc, ci au rolul de a ne face DEPENDENŢI DE ELE, de a ne SĂRĂCI prin dobânzi şi de a avea CONTROL FACIL ASUPRA TRANZACŢIILOR efectuate între terţi – între oameni, între firme, intre instituţii etc. Deci nu vă iluzionaţi cu idei de genul “ce bani fac bancherii ăstia” că nu asta caută ei. Băncile caută doar ca NOI să ne pierdem, cu “ajutorul” lor (credite, comisioane, dobânzi etc) cât mai mult din banii pe care îi avem, şi aşa puţini şi cât mai mult din proprietăţile pe care încă le deţinem (case, terenuri, bunuri etc), prin proceduri de executare silită, exproprieri, evacuări etc.

jefferson citat cine controleaza dolarul banii in america exploatarea poporului

FMI NU are rolul de a face bani din împrumuturile pe care le acordă statelor lumii, ci are rolul de a crea o DEPENDENŢĂ între state şi FMI, care nu poate fi ruptă din cauza dobânzilor gândite să nu fie plătite niciodată (a reuşit Ceauşescu dar l-au lichidat), şi din cauza mafiei interne(subordonată Ocultei) care se împrumută la FMI în numele poporului ori de câte ori Oculta doreşte.

30 despre organismele modificate genetic meci de box porumb modificat omg monstanto erbicid round up toxic cancer izvor studiu cercetare agricultura traditionala eco bio, ceicunoi.wordpress.com ce-i cu noi

(Vorbim la nivel mondial de un sistem de căpuşare-colonizare-exploatare foarte bine pus la punct de o mafie foarte bine organizată care face acest lucru de sute şi chiar mii de ani. Acum 2000 de ani, când a intrat Iisus cu biciul în templu, evreii făceau schimb de bani (schimb valutar) la rata stabilită de ei – deci trăiau pe spinarea altora fără să muncească, încă de atunci)

6. Corporaţii agrigole gen Monsanto (cel mai mare producător din lume de OMG – organisme modificate genetic)

compania americana monsanto organisme modificate genetic preia controlul asupra lantului alimentar hrana mondiala mancare sanatoasa pesticide erbicide resursa hrana cine conduce lumea lobby 9

Acestea NU au rolul de a face mulţi mulţi bani din comercializarea grânelor sau producţiei agricole de nuştiu ce tip obţinută pe mari suprafeţe de teren din nu ştiu ce şi câte ţări. Scopul lor NU este să facă bani. Şefii acestor companii sunt parte din mafie internaţională. EI n-au nevoie de bani, ei au alte scopuri. Scopurile mega corporaţiilor din domeniul agricol sunt:

a. acapararea unei suprafeţe cât mai mare de teren agricol, pentru ca POPOARELE să nu mai aibă acces la aceste suprafeţe, pentru a nu-şi mai putea produce singuri hrana, pentru a fi dependenţi de companiile producătoare de alimente şi de supermarketuri (tot ale ocultei);

b. Acapararea producţiei de hrană;

henry kissinger control food oil people nations controleaza petrolul mancarea popoarele lumii

c. Poluarea (cu chimicale, pesticide toxice etc) şi distrugerea terenurilor acaparate prin practici agricole neprietenoase cu solul, pânza freatică etc;

d. Distrugerea prin concurenţă total neechitabilă a micilor gospodării ţărăneşti, micilor fermieri români, adică distrugerea unei părţi din economia reală a României;

e. Eliminarea de pe piaţă a soiurilor de seminţe româneşti şi înlocuirea lor treptată cu seminţe GMO patentate de Monsanto (deci iarăşi DEPENDENŢĂ de ei)etc.

7. Corporaţii din domeniul alimentar

10 mari corporatii bogatii lumii care controleaza produsele piata alimentara cererea si oferta comertul mondial, ceicunoi.wordpress.com

Circulă pe internet o  imagine destul de relevantă şi reprezentativă – Cele 10 companii care deţin / controlează / reprezintă comerţul mondial:

Scopul acestor companii NU este să facă bani mulţi bani din vânzarea miilor de tipuri de produse alimentare şi non-alimentare pe care le produc, ci să NE SĂRĂCEASCĂ PE NOI şi să NE ÎMBOLNĂVEASCĂ PE NOI (cei care cumpărăm produsele lor pline de chimicale şi/sau scumpe).

8. Companiile din domeniul Fashion

fete femei la cumparaturi bani irositi pe nimicuri obsesie dependenta pantofi shopping

Acestea nu au rolul de a face o grămadă de bani din vânzări, ci de a oferi tot felul de produse şi nimicuri inutile, care promovate prin mass media aceloraşi mafioţi şi prin reclamele de peste tot – pe stradă, pe internet etc, să îi convingă pe oameni că au nevoie de ele în viaţa de zi cu zi – ca să fie cool / trendy / ca să arate bine etc. Scopul este ca oamenii să-şi piardă cât mai mulţi bani pe grămezi de ţoale, pantofi, ochelari, ceasuri, bijuterii etc şi pe tot felul de lucruri de care nu au nevoie. Păcăliţi însă de reclame şi marketing, oamenii cheltuie sume importante pe lucruri stupide. Scopul – sărăcirea populaţiei. Doamne fereşte să se trezească vreunu să susţină cu puţinii bani pe care îi are vreo organizaţie românească – socială / civică, sau biserica etc. Las’ că-i facem să-şi piardă banii în magazinele noastre.

9. Supermarketurile – SUNT STRĂINE şi comercializează în special produsele companiilor străine (vezi imaginea de mai sus)

Doua mega image la 50 m departare
Doua mega image la 50 m departare

Rolul supermarket-urilor NU este să facă bani mulţi bani din vânzări şi încasările lunare, CI SCOPUL LOR ESTE să ne sărăcească pe noi, să ne îmolnăvească pe noi cu otrava vândută legal (produse pline de chimicale toxice şi E-uri, procesate şi ultraprocesate, cancerigene etc) ŞI să DISTRUGĂ MICII COMERCIANŢI ROMÂNI, adică o bună parte din economia reală a României. Detalii despre efectele deazastruoase ale supermarket-urilor în articolul dedicat.

9. Companiile producătoare de filme

jews control media hollywood movies evreii controleaza productia de filme tv cinema

“Mamă câţi bani fac producătorii de filme” – ÎI DOARE ÎN COT PE EI DE BANI. Scopul filmelor NU este să aducă ÎNCASĂRI MULTE şi grămezi de bani producătorilor, ci au scopul de a îndobitoci şi programa mental populaţia, de a menţine viu “Matrixul”, de a menţine vie iluzia cum că noi trăim astăzi într-o normalitate şi că dezastrul ăsta de societate “modernă” în care suntem sclavi muncitori fără să realizăm este maximum pe care îl putem avea de la lumea în care trăim.

CONCLUZIE:

Acestea sunt doar câteva dintre INSTRUMENTELE mafiei internaţionale: marile companii, corporaţiile multinaţionale, băncile, companiile din domeniul extractiv, din alimentaţie, agricultură, Big Pharma, Mass Media, producătorii de filme, Supermarketurile etc. Aceste companii / instituţii private (sau uneori publice) NU au rolul de a aduce Ocultei care le controlează mai mulţi bani. NU ESTE VORBA DESPRE BANI! OCULTA PRODUCE, la propriu (tipăreşte) CÂŢI BANI VREA! Fiecare companie a lor, fiecare “instrument” pe care îl folosesc are UN ROL PRECIS, din cele menţionate mai sus: sărăcire, îmbolnăvire, control tranzacţii, pierderea proprietăţilor băştinaşilor, dependenţă economică şi alimentară de străini, distrugerea economiei băştinaşe, îngreunarea dezvoltării prin forţe proprii, eliminarea elitelor, îndobitocire şi programare mentală, manipulare şi distrugerea adevărului etc. Fiecare “instrument” contribuie la facilitarea/îndeplinirea SCOPULUI SUPREM al Ocultei – controlul total al populaţiei globului în vederea exploatării ei pe termen nedefinit fără ca aceasta să aibă habar ce i se întâmplă şi cine o exploatează.

Sursa articol : ceicunoi.wordpress.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.