Pentru că nu-s verzi, raliurile automobilistice sabotate de primarul Coliban

Pentru că nu-s verzi, raliurile automobilistice sabotate de primarul Coliban

1 30

În acest week-end se desfășoară Raliul Brașovului, care se pare că se va opri de anul viitor, potrivit dispoziției absurde a primarului Allen Coliban. Asta pentru că autoturismele de concurs consumă benzină și nu-s electrice. Mai mult, credincios și obedient potentaților și securiștilor îmbuibați ai tranziției care și-au tras vile pe Drumul Poienii, Coliban vrea ca raliul să nu mai aibă acest parcurs.
„Începând de anul viitor, toate evenimentele automobilistice își vor reloca punctele de pornire a curselor, pentru a nu mai afecta locuitorii din zona Șirul Livezii – Calea Poienii. În urma sesizărilor venite din partea brașovenilor care locuiesc pe drumul care duce spre Poiana Brașov am luat decizia ca începând de anul viitor nici un eveniment automobilistic să nu mai aibă startul din Livada Poștei”, a declarat ritos Allen Coliban în bula sa de Facebook, luând partea pesemne securiștilor care l-au ajutat să înhațe Primăria Brașov și care locuiesc pe Drumul Poienii.

Comentarii devastatoare pe facebook la adresa primarului
Mai bine închidem de tot Drumul Poienii și lăsăm accesul numai cu trotineta”, a comentat un persiflant al trotinetiștilor useriști.
„Oare de ce nu se interzice și Marele Premiu al Principatului Monaco? Oare acolo cetățenii nu sunt deranjați de zgomot și de închiderea drumurilor?”, îl interoghează pe primar un fan al curselor automobilistice. Părerea noastră este că neputinciosul primar Coliban ar fi în stare să interzică și Raliul Saharei, pentru că afectează verdeața din zonă, în special baobabii.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.