Pentalog face angajari la Brasov

Pentalog face angajari la Brasov

0 83

La Brasov inca se fac investitii si se continua cu angajarile in diferite domenii de activitate. Diferite companii internationale aleg orasul nostru pentru a-si deschide sucursale si a-si extinde afacerile.
Astfel, Pentalog, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de consultanta si dezvoltare software, vrea sa angajeze 50 de persoane in centrele din Brasov si Iasi.
„Cautam in principal sefi de proiect, business analisti si programatori seniori”, a declarat, pentru ZF, Monica Jiman, vicepresedinte pentru dezvoltarea afacerilor in Europa de Est al Pentalog.
In prezent, Pentalog are 350-400 de angajati in Romania si 550 la nivel de grup si intentioneaza ca numarul acestora sa atinga 600 pana la sfarsitul anului.
„Ne-am revizuit in crestere estimarile pentru acest an, de la 15 milioane de euro la 16-17 milioane, in special datorita evolutiei din primele trei trimestre”, a declarat Jiman.
Potrivit datelor companiei, Pentalog va inregistra in al treilea trimestru al anului o crestere a afacerilor de 38%.
Compania, detinuta de un holding franco-germano-roman are in Romania sedii in Sibiu, Brasov, Iasi si Bucuresti. Monica Jiman a declarat ca in prezent compania analizeaza deschiderea unui nou sediu in vestul tarii pana la sfarsitul anului. „Analizam optiunea de a deschide un nou sediu, cel mai probabil la Cluj sau Timisoara”, a declarat ea, potrivit careia acest nou sediu va avea pentru inceput 30 de angajati.
In prezent, compania are peste 50 de clienti activi, printre care BRD, Orange, BNP Lease, Grup Emerson, ST – Ericsson, Parrot, LHS Ericsson, Altadis – Imperial Tobacco si Grup Elster.
Potrivit reprezentantilor companiei, in acest an au fost adaugati noi clienti in portofoliu, precum Sierra Wireless, Ubisoft Romania, un start-up franceze si un lider industrial german.
Pentalog si-a inceput activitatea in Romania in 1999, prin deschiderea unei agentii la Brasov.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.