Pensionarii brasoveni se initiaza in IT

Pensionarii brasoveni se initiaza in IT

0 107

Pensionarii brasoveni se initiaza in tainele tehnologiei informaticii. Motivul pentru care cei mai in varsta dintre noi s-au hotarat sa invete cum sa utilizeze un calculator este simplu: pentru a putea comunica cu copiii lor plecati la munca in strainatate.
In unele cazuri, calculatorul a reprezentat singura modalitate de comunicare cu cei dragi aflati la mii de kilometri departare, in vreme ce in altele a fost vorba de simpla curiozitate sau o activitate alaturi de nepoti.
Programe precum Yahoo Messenger sau serviciul de e-mail de la Yahoo au fost cele cu care cei mai multi clujeni trecuti de a doua tinerete au facut cunostinta.
Bunicii brasoveni stiu acum sa isi verifice singuri posta electronica si chiar sa intre pe chat.
La 73 de ani o bunicuta foloseste Firefox, pentru ca stie ca e cel mai sigur, ii place sa scrie e-mailuri si sa se uite la poze pe internet. Chiar daca pare greu de crezut, Florina Suteu a inceput sa devina o cunoscatoare a internetului cand ambii copii s-au mutat in tari straine, cu tot cu nepoti.
Fie ca au invatat din curiozitate sau fie ca au fost obligate de imprejurari, toate persoanele de varsta a treia care s-au initiat in tainele calculatorului sunt multumite de faptul ca nepotii si copiii ii pot tine la curent cu ce se intampla in viata lor de peste hotare si ca gasesc multe lucruri interesante pe internet si au o ocupatie in plus in fiecare zi.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.