Pensiile vor putea fi primite intr-un cont BRD

Pensiile vor putea fi primite intr-un cont BRD

0 127

BRD – Groupe Societe Generale si Casa Nationala de Pensii au incheiat o conventie in baza careia pensionarii vor putea primi drepturile banesti intr-un cont curent cu card atasat la oricare dintre unitatile bancii. „Clientii beneficiaza, fara costuri, de deschiderea contului curent, eliberarea extrasului lunar de cont, retrageri gratuite de numerar de la ATM sau POS, plati la comercianti de pe teritoriul Romaniei sau din strainatate, emiterea si reinnoirea cardului”, se arata intr-un comunicat al bancii.


De asemenea, clientii pot plati, fara costuri suplimentare, la cele 1.000 de ATM-uri ale bancii, facturile emise de companiile Orange, Vodafone, Romtelecom sau de furnizorii de energie electrica si gaze naturale.


?


Pensionarilor posesori de carduri Maestro emise de BRD le este pusa la dispozitie gratuit si lista ultimelor zece operatiuni efectuate la ATM.


Suplimentar, BRD ofera posibilitatea consultarii telefonice – printr-un apel gratuit la numarul 0800.803.803 – a soldului contului si a efectuarii de transferuri in alt cont deschis la BRD.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.