Pensiile se platesc mai repede

Pensiile se platesc mai repede

0 61

Dupa cum au anuntat mai multe surse, in luna aceasta a sarbatorilor pensiile vor fi platite mai devreme. Nu ar fi ceva nou, caci aproape an de an se procedeaza in acest fel in lunile cu importante sarbatori crestine.
Astfel, Posta Romana distribuie pensiile aferente lunii decembrie in avans, in perioada 14 – 24 a acestei luni.
”Plata pensiilor de asigurari sociale de stat, pentru agricultori si a celor pentru cadrele militare, precum si a celorlalte categorii de pensii, se va face in perioada 14 – 24 decembrie 2009, imediat dupa virarea banilor de catre partenerii de conventii. In acelasi timp cu achitarea drepturilor banesti vor fi distribuite taloanele mov (aferente pensiilor platite pe card sau in cont curent), si taloanele de calatorie CFR”, a anuntat Posta Romana, intr-un comunicat.
In perioada 14 – 24 decembrie 2009 pensiile curente, cupoanele mov si taloanele CFR vor fi distribuite de catre factorii postali la domiciliul beneficiarilor, iar pana la data de 29 decembrie, titularii absenti de la domiciliu le vor putea ridica de la sediile oficiilor postale.
Dupa cum am spus, chestia asta nu este o noutate. Ce nu inteleg eu e ca nu gasesc spilul cu plata in avans, pentru ca tot pensionarul stie: luna de luna plata pensiilor incepe pe data de 14 a lunii, exceptie facand lunile in care aceasta data pica sambata sau duminica.
Si atunci cui foloseste barba cu plata in avans? Trebuie san e arate ca portocala este zemoasa?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.