Pe nemernic, CNA l-a amendat de mai multe ori! 

Pe nemernic, CNA l-a amendat de mai multe ori! 

0 519

Liberalii traditonali (bratienistii, cum ar veni!) si-au intocmit cu mari cazne „Listele” pentru Europarlamentare… Si să-ți faci cruce: l-au rugat/invitat cu temenele pe ipochimenul ce raspunde la numele RARES BOGDAN sa le deschida lista … Ce i-o fi apucat pe sarmanii colegi ai Tariceanului sa-l „descopere” drept mare politician europenist tocmai pe …un trimis special la Bruxelles de catre fostul sau coleg, Eduard Helwig !
Mă rog este treaba lor,”interna”, dar este bine sa-si reaminteasca cu cine au de-a face; Iata si parerea Prof.univ dr.Ion Coja, patriot roman si cunoscut filolog al Universitatii Bucuresti!

„Nu știu de câte ori și cât de departe s-a aventurat zillele acestea Rareș Bogdan în propagarea ticăloasei teze ” transilvaniste”, eu mă uit la Realitatea TV doar câteva minute, când și când. S-a nimerit să văd însă o secvență în care, explicând cu oarecare înțelegere și simpatie motivația catalanilor de a-și cere suveranitatea și ruperea de Spania, Rareș Bogdan a pomenit de alte câteva zone din Europa în care lucrurile ar sta la fel și ne-am putea aștepta ca populația respectivă să apeleze mai devreme sau mai târziu la binefacerile unui referendum de separare… 

Aceste zone ar fi, după Rareș Bogdan, Lombardia, în Italia, Bavaria în Germania și… Clujul nostru! 
Era cât pe-aci să zică Transilvania, nemernicul! A făcut o pauză și și-a înghițit vorba, speriat și conștient de gravitatea celor ce este pe cale să le spună, s-a repliat și n-a mai spus Transilvania, a rostit numele unei localități, nu al unei regiuni, al unei zone!… Strict logic vorbind, nu mai avea sens. Dar nu logica contează în zona televiziunii, ci efectul psihologic asupra telespectatorilor! 
Așadar acești spectatori au primit de la Rareș Bogdan, de la Realitatea TV, informația, ideea, că Cluj Napoca ar fi o Barcelona a României! Cu subînțelesul că … Transilvania ar fi o Catalunia a României! N-ai vrea, domnule Gușă & Rareș, să reluați această idee mai detaliat, s-o expuneți mai pe larg?! Să vă auzim argumentele, înainte de a vă administra corecția cuvenită și bine meritată?!

Pe nemernic, CNA l-a amendat de mai multe ori! De data asta ar merita să-l suspende definitiv din presă! Aveți ceva împotrivă, doamne, domni și domnișoare de la CNA ?! 
Mă întreb ce rol are Cozmin Gușă în această orientare a lui Rareș Bogdan! Aș zice că amândoi alcătuiesc un tandem bun de scos din presă cu șuturi și scatoalce după ceafă! Pe ceilalți, care apar pe la Realitatea TV, angajați sau invitați, nu i-am auzit  să calce alături pe acest subiect. Dar sunt oare atât de naivi să nu-și dea seama încotro bat șaua cele două obrăznicături?

Prof.Ion Coja

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.