PDL – propaganda pe 4 milioane de biciclete

PDL – propaganda pe 4 milioane de biciclete

0 94

In plina campanie electorala interna, PDL si-a scos in fata cam tot ce are in materie de resurse umane, tehnici sau procedee electorale. Sunt prezente pe barcade inclusiv femeile-politice, departe ca numar si valoare de procentul programatic propus de fiecare partid. Confruntarile dintre acestea, nu de putine ori ajung si in istanta. Cu putin timp in urma, chiar din pozitia de putere detinuta, ministrul Elena Udrea a pierdut un proces deschis PDL-istei Olguta Vasilescu, parese destul de stapana pe ce face si declara.
Cu putin timp in urma senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu sustine ca PDL a comandat in China 4 milioane de biciclete, acestea reprezentand “material de propaganda pentru urmatoarea campanie”. Aceasta a sustinut ca “informatia este sigura” si provine din doua judete diferite.
”Aflu ca PDL, partidul asta care tot taie de la saraci (ca nu mai e de unde!), a comandat, tocmai in China, 4 milioane de biciclete. Material de propaganda pentru urmatoarea campanie! Daca sunt sau nu portocalii, n-as putea sa va povestesc… Dar informatia e sigura si imi parvine din doua judete diferite! Nu mai merge cu galeata, cu sacosa cu alimente, cu perechea de cizme portocalii, cu umbrela si cu ce (…) le mai trece prin cap! La un popor saracit si revoltat e nevoie de inovatie, de cadouri mai consistente”, a afirmat, miercuri, senatorul PSD, intr-o postare pe blogul personal.
Olguta Vasilescu a mai spus ca, potrivit informatiilor pe care le-a primit, cele 4 milioane de biciclete s-ar imparti in aproximativ 100.000 de bucati pentru fiecare judet.
”Asta e target-ul, asta e numarul de biciclete comandat pentru fiecare judet in parte! Acum intelegeti de ce voteaza atat de relaxati parlamentarii puterii toate tampeniile lui Boc, Udrea, Basescu si ale tuturor lacustelor astea care nu se mai satura de furat? Care taran ar rezista tentatiei de a primi o bicicleta noua? Ce conteaza ca o sa o plateasca inzecit din propria pensie?”, a mai spus Olguta Vasilescu.
Ea a mai sustinut ca, la ultimele alegeri prezidentiale, in colegiul sau s-au dat costume de haine. “Dragi colegi, emigram sau credeti ca mai e vreo sansa cu atatia biciclisti pe metru patrat? Nu de alta dar, daca baga si votul prin corespondenta, o sa ne trezim ca la aia plecati prin vest le cumpara masini”, a mai spus Olguta Vasilescu pe blogul personal.

Reactia PDL
De la PDL reactia a venit de la cel mai inalt nivel Boc si Udrea.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea fara sa raspunda direct direct, ocolind o pozitie clara fata de acuze a trecut la ironii.
Elena Udrea, a catalogat miercuri, la Targu-Jiu, ca fiind o “informatie vesela” afirmatia senatorului PSD Olguta Vasilescu precum ca PDL ar fi comandat 4 milioane de biciclete din China, acestea reprezentand material de propaganda” pentru urmatoarea campanie electorala. Elena Udrea a opinat ca era vorba despre “masinute pentru Victor Ponta si nu de biciclete pentru PDL”.
”Este o informatie vesela, dar m-am distrat sa vad ca anumite televiziuni s-au grabit sa ia de bun ce a zis doamna Vasilescu. Eu cred ca era vorba de masinute pentru domnul Ponta, nu de biciclete pentru PDL”, a spus ministrul democrat-liberal.

Afirmatia senatorului PSD a fost comentata si de premierul Emil Boc, care a spus ca “nu merita sa fie luata in seama si nici sa se poata comenta pe tema unei asemenea declaratii”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.