PDL la big-bang sau momentul portocaliu = zero!

PDL la big-bang
sau momentul portocaliu = zero!

0 208

La inceputul acestei saptamani o noua surpriza ne este oferita de catre conducerea PDL. Este vorba de introducerea unei ecuatii matematice in politica T=0. Adica un moment de culoare portocalie egal cu zero. Pana in acest moment era permis totul, barfele, criticile, atacul la sef sau la guvern, injuraturile si carcotelile, de acum in colo NU. Nu mai este permis decat ludele. Indiferent de rangul in partid, toti portocalii au voie sa laude si atat.
In fapt Biroul Permanent National al PDL a decis, luni spre marti noaptea, instituirea unui moment zero dupa care, pe viitor, vor fi sanctionate toate pozitiile publice contrare liniei stabilite de conducerea centrala, a anuntat premierul Emil Boc.
„Am stabilit foarte clar ca orice demnitar al PDL, fie europarlamentar sau parlamentar, are cadru de exprimare in interiorul Biroului Permanent National si va fi ascultat. De azi, am instituit un moment zero, insa dupa acest moment, oricine iese din statutul PDL, va suporta rigorile acestuia”, a afirmat Boc.
Pentru a fi cat mai clar atat pentru presa si mai ales pentru membri de partid, Emil Boc, in calitate de presedinte al PDL a explicat ca aceasta presupune respectarea liniilor stabilite de conducerea partidului si faptul de a nu avea pozitii contrare acestora. In plus acesta a mai spus ca un alt aspect discutat in sedinta BPN a fost legat de justetea masurilor luate de membrii Executivului. Nu s-a insistat pe faptul ca la randul lui Guvernul Boc este doar un executant si ca Zeus de la Cotroceni a decis totul. Deasemeni nu s-a insistat, dar s-a insinuat, ca nimeni nu injura sau critica pe seful suprem pe presedintele Basescu. La fel ca pe vapor si in PDL, ordinul „skipper-ului” nu se discuta ci se executa. Basescu a zis, Guvernul Boc si portocalii vor executa. Singurul din PDL care a mai ramas in stare de „plutire”, adica poate sa injure sau sa critice inclusiv Guvernul, este Traian Basescu. El nu mai poate fi sanctionat de nimeni. Scoala a terminat-o, primar a fost, iar noul mandat de presedinte il face imun la tot.
Singurii care se mai iluzioneaza ca ar putea face ceva, de exemplu o suspendare, sunt cei din opozitie. Iluzia e a lor si nimeni nu este mai vinovat ca ei, pentru ca altceva nu pot sa faca.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.