PD-L, batalia pentru PE

PD-L, batalia pentru PE

0 139

Prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan, fostul ministru de Justitie Monica Macovei, consilierul prezidential Cristian Preda si jurnalistul Traian Ungureanu vor deschide lista PDL pentru euroalegeri, potrivit unor surse din partid.
Cei patru sunt sustinuti de conducerea centrala a partidului, respectiv Biroul Permanent National, fiind primii pe lista PDL la alegerile pentru Parlamentul European.
Democrat-liberalii au stabilit ca pe locurile eligibile sa se afle candidatii PDL de pe locurile fruntase in clasificarea stabilita de cele opt regiuni de dezvoltare, au mai declarat, duminica, sursele citate.
Printre cei aflati in primele zece locuri pe lista s-ar mai putea afla, luand in calcul acest criteriu, Marian Jean Marinescu, sustinut de regiunea Sud-Vest, Iosif Matula ( regiunea Vest), Maria Petre, sustinuta de organizatia de femei, Rares Niculescu ( regiunea Centru), Ene Dinga, fost ministru al Integrarii.
La Bucuresti, au sanse de a ajunge pe un loc eligibil actualii europarlamentari Sebastian Bodu si Alexandru Nazare, precum si Irinel Hristu ( PDL Sectorul 1 ).
Lista finala a candidatilor PDL la euroalegeri va fi finalizata luni, cand va fi supusa votului Colegiului Director al partidului, care se va reuni la Palatul Parlamentului, incepand cu ora 12.00

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.