Patru actori si un sabrer – cetateni de onoare ai Brasovului

Patru actori si un sabrer – cetateni de onoare ai Brasovului

0 109
Viorica Geanta-Chelbea, Mircea Andreescu, Costache Babii si Dan Sandulescu, ultimul postmortem, au primit alaturi de scrimerul Rares Dumitrescu distinctiile in plenul Consiliului Local de joi.
La propunerea primarului, plenul Consiliului Local, a acordat joi cinci titluri de cetatean de onoare unor brasoveni care se dedica in mod deosebit  orasului in care traiesc.
Patru actori ai Teatrului Sica Alexandrescu au primit distinctia din mana  lui George Scripcaru în ultima ÅŸedinţă de plen din acest an. In randul cetatenilor de onoare ai municipiului Brasov au intrat actorul Dan Sandulescu, caruia titlul i-a fost decernat post-mortem, si colegii sai Viorica Geanta-Chelbea, Mircea Andreescu, Costache Babii.
Alaturi de slujitorii Thaliei, printre cei rasplatiti pentru eforturile lor s-a aflat Rares Dumitrescu, pentru rezultatele deosebite obtinute la Jocurile Olimpice de la Londra.
Sabrerul brasovean Rares Dumitrescu in varsta de 28 de ani a castigat medalia de argint pe echipe la JO de la Londra si a intrat in arena pentru finala de bronz a probei de spada.
Rares avea deja in colectie medalia de argint in proba individuala la Campionatele Mondiale din 2009 si medalia de bronz in aceeasi proba la europenele din 2005.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.