Patronul Stelei este disperat

Patronul Stelei este disperat

0 102

Gigi Becali finantatorul formatiei Steaua Bucuresti este disperat de-a binelea. Echipa sa din cate se parea a ratat sezonul in Liga I si a pierdut foarte multi bani odata cu ratarea calificarii in primavara europeana.

Golul lui Cavani din minutul 92 al meciului cu Napoli i-a adus lui Becali o pierdere de 4 milioane de euro. Gigi Becali a mai pierdut bani si in vara, cand a transferat 20 de jucatori, in valoare de 8,8 milioane de euro. 13 au venit odata cu Piturca iar restul au fost adusi de Ilie Dumitrescu. Echipa nu a facut spectacol in campionat: este pe locul 7, la 10 puncte de liderul Otelul.
„Nu voi mai lua decat jucatori pe care sa ii vad si eu macar o singura data: un sfert de ora, sa-l vad cateva minute intr-un meci. Sa vad ceva. Altfel nu mai cumpar jucatori! Si nu mai iau decat jucatori cunoscuti, care au confirmat deja. Jucatorii pe care vreau sa ii iau sunt de viitor. Prezentul e destul de bun, numai ca trebuie sa facem o pregatire impreuna si sa se inchege echipa, iar Marius Lacatus sa isi intre bine in paine”, a spus Gigi Becali.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.