Patinoarul Tractorul se deschide abia in FEBRUARIE

Patinoarul Tractorul se deschide abia in FEBRUARIE

0 52

Desi ar trebui sa fie un paradis al sporturilor de iarna, orasul Brasov sta chiar foarte prost la capitolul locuri de agrement pe timp de iarna, el putand concura doar cu orase din sudul tarii si de pe litoral. Un oras ca Brasovul sa aiba doar doua patinuare practicabile, fara a-l pune la numar pe cel din Poiana Brasov, mi se pare ceva de neconceput.
Totusi, pe final de anotimp rece, Brasovul mai adauga un patinoar la zestrea si asa saraca. Concret, desi cu intarziere, patinoarul din cartierul Tractorul va fi deschis publicului pana la sfarsitul acestei luni. Desi trebuia deschis pana la Revelion, din cauza lucrarilor, inaugurarea patinoarului a fost amanata pana la sfarsitul acestei luni. Mai exact, patinoarul este 95% gata, iar intre 11 si 26 ianuarie se vor efectua probele de gheata.
„Patinoarul este 95% gata, iar intre 11 si 26 ianuarie se vor efectua probele de gheata. Daca totul este bine, probabil ca, cel tarziu, pe 7 februarie va fi inaugurarea oficiala”, a explicat Florin Florea, reprezentant al Primariei Brasov, in presa brasoveana.
Potrivit acestuia, cea mai recenta cauza a intarzierii este sosirea cu o saptamana mai tarziu a unui trasformator de curent, care a intarziat data executarii probelor de gheata, programate initial inainte de Craciun.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.