Patinoar Olimpic la Brasov?

Patinoar Olimpic la Brasov?

0 54

Desi se anunta temperaturi ridicate si vara bate la usa, se pare ca investitorii din Brasov se gandesc la zile mai friguroase.
Hochei Club Brasov a inaugurat zilele acestea inceperea lucrarilor la un patinoar ultramodern, de 2.500 de locuri. La acest eveniment au fost prezenti primarul George Scripcaru, alaturi de reprezentantii „Sport Club Municipal Fenestrela 68 Brasov”, respectiv presedintele Florin Florea si vicepresedintele Barna Tanczos, care este si secretar de stat in Ministerul Transporturilor.
„Azi incepe executia lucrarilor, care fac parte din planul de investitii al municipiului Brasov. Am cerut firmei care a castigat licitatia pentru realizarea obiectivului, respectiv Energo Reparatii SRL, sa finalizeze rapid lucrarea. Vrem sa demostram Comitetului Olimpic ca beneficiam de toate dotarile pentru a gazdui o parte din meciurile de hochei si competitii pe gheata pentru Jocurile Olimpice de Tineret din 2013. Pe acest patinoar vor evolua in curand si echipele de club si speram chiar si nationala tarii”, a sustinut primarul George Scripcaru.
Terenul unde se va ridica lucrarea a fost facut cadou de Consiliul Local Brasov. Tot municipalitatea este cea care va finanta lucrarile cu suma de 3 milioane de euro, bani proveniti in urma unor credite pe care primaria le-a luat de la BCR.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.