Pastele lui Becali

Pastele lui Becali

0 166

Din pacate pentru el si familia sa, razboinicul luminii si al altor simboluri, Gigi Becali, isi va petrece Pastele in arest. Cererea de eliberare sub control judiciar, depusa ieri de avocatii sai, va fi discutata abia pe 21 aprilie.
Unul dintre avocatii lui Gigi Becali, Gheorghita Mateut, a depus ieri o cerere de eliberare provizorie sub control judiciar pentru clientul sau, care va fi luata insa in discutie de Judecatoria Sectorului 1 abia pe 21 aprilie. Cererea a fost depusa prin fax, din cauza protestului grefierilor.
Dosarul a fost repartizat aleatoriu la acelaºi magistrat care a judecat cererea de revocarea a arestarii finantatorului Stelei si omului de afaceri imobiliare, respinsa marti. Astfel, judecatoarea Valentina Tatu ar putea sa faca cerere de abtinere, daca Becali a invocat aceleasi motive pentru eliberarea sa ca in cererea de marti. Cei ce sunt familiarizati cu termenii tehnici din justitie stiu cam ce inseamna asta.
Judecatoria Sectorului 1 a respins, marti, cererea de revocare a masurii arestarii preventive formulata de Gigi Becali prin avocatii sai, hotararea fiind definitiva.

Dupa cum se stie,Gigi Becali a fost retinut de procurori pe 2 aprilie la ora 13.00, impreuna cu alte patru persoane, ulterior, fiind retinuta o a sasea persoana. Avocatii latifundiarului insista asupra faptului ca retinerile si „saltarile” de la domicilii ale celor cinci au fost facute fara respectarea legilor in vigoare, fapt ce il vor prezenta si la CEDO, unde vor sa ajunga pentru a demonstra cum se desfasoara actul de justitie in Romania.

Fara a ii lua apararea lui Gigi Becali, ma gandesc cum hotii care i-au furat masina stau liberi sa-si petreaca sarbatorile acasa sau unde vrea libertatea lor, la fel si altii mult mai calcatori pre lege, fiind socotiti de instante ca nepericulosi pentru societate, in timp ce Becali sta la zdup.
Oare cu ce soi de cantar judeca nebuna legata la ochi?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.