Pastele cu Maestri la Biserica Neagra

Pastele cu Maestri la Biserica Neagra

0 82
Festivalul Pastele cu Maestri incheie tabara de muzica de anul acesta de la Brasov . 140 de tineri din toata tara au repetat timp de 6 zile sub indrumarea unor profesori emeriti din Statele Unite pentru a prezenta un spectacol muzical in cadrul festivalului ce va avea loc in Biserica Neagra. Corul de copii si tineri va interpreta fragmente din Oratoriul Mesia de Handel.
Music Camp International este o organizatie nonprofit care ofera darul muzicii copiilor din Romania si Ucraina. 140 de copii si tineri din toata tara au venit la Brasov unde s-au pregatit pentru repertoriul de vineri din Biserica Neagra.
Constance Fortunato – presedinte fondator al Music Camp International a spus la Brasov ca lucrurile pe care vrea sa le insufle copiilor sunt demnitatea, speranta, increderea in sine. Sub indrumarea unor profesori din Statele Unite dar si din tara tinerii au invatat sa cante la 10 instrumente printre care vioara , chitara, fluierul sau clopoteii clasici.
Copiii sunt incantati de acesta tabara iar unii repeta acesta experienta pentru al 8 lea an consecutiv.
Festivalul intitulat Pastele cu Maestri va avea loc vineri 12 aprilie de la ora 17 la Biserica Neagra iar corul Music Camp va fi acompaniat de Orchestra Operei din Brasov.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.