Paste pe schiuri si pe cal!

Paste pe schiuri si pe cal!

0 532
Temperaturile scazute inregistrate la inceputul saptamanii trecute a facut posibila prelungirea sezonului de schi. Brasoveni si turisti au profitat de ocazie chiar daca, de Paste, in Poiana Brasov temperaturile au trecut de 15 grade Celsius. Cei care nu s-au incumetat sa urce pe schiuri sau pe placa, au profitat de vremea frumoasa si s-au plimbat, au facut plaja, au luat lectii de calarie sau au incins gratare.
Poiana Brasov a fost neincapatoare pentru miile de turisti care au vrut sa petreaca sarbatorile de Paste la munte. Cum instalatii pe cablu au functionat chiar si in prima zi de pasti, multi au ales sa petreaca pe schiuri sau pe placa cea mai importanta sarbatoare a crestinilor.
Dupa cateva ore petrecute pe partie, cei mai multi s-au indreptat catre hoteluri si restaurante. La mare cautare au fost insa terasele. Sub soarele imbietor, turistii au profitat pentru a-si fixa primul bronz din acest an.
Cei care nu s-au incumetat sa urce pe schiuri au facut in schimb plimbari lungi. Pentru altii, prima zi de paste a fost bun prilej pentru a face si primul gratar din acest an.
Pranzul la aer curat a fost specialitatea acestor sarbatori de Paste. Oamenii au pus bauturile la rece si s-au ospatat, ca sa recupereze zilele de post.
Altii in schimb au ales sa petreaca cateva ore la hergheliile din Poiana. Tineri sau adulti si-au ales cate un cal, cu care au strabatut potecile inca inzapezite de pe munte.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.