Parlamentarii PSD vor anticipate

Parlamentarii PSD vor anticipate

0 73

Vicepresedintele PSD Valeriu Zgonea sustine ca deputatii si senatorii social-democrati sunt dispusi sa riste intrarea in alegeri anticipate, chiar daca aceasta ar presupune si costuri pentru fiecare dintre ei si pentru formatiune. „Presedintele Victor Ponta a anuntat in grupurile parlamentare ca fiecare coleg social-democrat care este parlamentar isi pastreaza colegiul. Din masuratorile noastre, astazi toti parlamentarii PSD isi castiga colegiul. (…) Este un avantaj foarte bun pentru noi. Avem sansa de a castiga in colegii, care pana acum erau fiefurile PDL, din cauza unei politici dezastruoase si a nemultumirilor profunde pe care primarii din zonele respective, consilierii locali si cetatenii le au”, a afirmat Zgonea, vineri seara, la scoala politica a organizatiei PSD Ialomita, care se desfasoara timp de trei zile in statiunea Amara.
El a reiterat ca este nevoie de alegeri anticipate cat mai repede, pentru crearea unei majoritati politice stabile in Romania care sa poata implementa un proiect politic.
„S-a creat o majoritate conjuncturala, care nu este majoritatea reiesita din alegeri. Traian Basescu refuza sa recunoasca faptul ca PSD si PNL au peste 50% din vointa electoratului. Noi nu putem sa guvernam, chiar daca maine seful statului l-ar nominaliza pe Victor Ponta prim-ministru”, a spus Valeriu Zgonea.
In opinia sa, Romania se afla intr-o „situatie periculoasa”, avand in vedere ca, in ultimii sase ani, tara „s-a imprumutat de trei ori mai mult decat pe vremea lui Ceausescu, care a facut industrializarea”.
„In sase ani de zile, Traian Basescu a reusit sa mareasca decalajul intre Romania si orice tara europeana. (…) Zece din zece copii doresc sa plece din Romania. Nu exista om de afaceri, intreprinzator, om politic, care are o bruma de bani sa vrea sa se opereze in sistemul de sanatate romanesc. Totul a fost viciat, pentru ca sistemul de valori de a fost schimbat. (…) Societatea romaneasca astazi si-a distrus valorile. Este un pericol pentru noi, pentru ca se intetesc vocile care arata cu degetul spre Romania ca esec al integrarii europene”, a spus Zgonea.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.