Parcarile din Tractorul sunt scoase la licitatie

Parcarile din Tractorul sunt scoase la licitatie

0 180

Luna aceasta se impart locurile de parcare din cartierul Tractorul. Se impart este impropriu spus, de fapt, se cumpara. Primaria Brasov a anuntat ca va scoate la licitatie, luna aceasta, locurile de parcare rezidentiale din cartierul Tractorul.
In aceasta zona au fost fnalizate recent lucrarile de amenajare, in cartier aparand numeroase locuri de parcare numerotate si marcate. Pretul de pornire este de 132 de lei, cartierul Tractorul fiind incadrat in zona C de tarifare.
Locurile de parcare dintre blocurile brasovene sunt atribuite cu prioritate celor care detin apartament proprietate personala in zona, dar si autovehicul inmatriculat la adresa de domiciliu. Urmeaza, pe locul doi in lista de prioritati, proprietarii care au vehiculul inmatriculat pe alta adresa si abia, pe ultimul loc, se afla firmele care detin apartamente in zona. Pentru a obtine un loc de parcare, cei interesati trebuie sa depuna la Asociatia de Locatari o cerere insotita de copie dupa buletin si dupa actul de proprietate, copie dupa certificatul de inmatriculare a autovehiculului detinut in proprietate/folosinta sau alte documente privind dreptul de utilizare a autovehiculului (contract de leasing, act de donatie, act de mostenire, contract de comodat). Este necesara si o declaratie pe proprie raspundere ca doritorul nu detine garaj amplasat pe domeniul public.
Un alt anunt al Primariei precizeaza ca, in data de 7 mai, se va organiza o licitatie pentru cele cinci locuri de parcare ramase libere in spatele Hotelului Aro Palace. Preturile in aceasta zona pleaca insa de la 156 de lei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.