PARASTAS DUPA HOLOCAUST

PARASTAS DUPA HOLOCAUST

0 61

?


Se implinesc doi ani de la holocaustul pasaretului din Romania. Un milion de pasari din mai toate zonele tarii au cazut prada nebuniei interesate.


Pentru realizarea filmului “ Atentie la pana de gaina “ s-au cheltuit circa 70 milioane lei. Spectacolul a fost maret. Invadatori mascati in alb fugareau pasaretul de prin ograzile oamenilor. Alti mascati dezinfectau cu apa chioara in dreapta si stanga. Tot felul de laboratoare se chinuiau sa nu se afle adevarul, altfel nu iesea pasienta.


Pe rute ocolitoare curgeau bani in buzunare dinainte stabilite. Pe toate gardurile si prin mijloacele de transport in comun aparusera pene in doliu avertizand ca situatia cam albastra se afla sub control, fara sa se precizeze al cui.


Din pacate a fost uitata coborarea drapelelor in berna.


Dupa cateva luni bune, in primavera lui 2006, conducatorii tarii s-au hotarat sa nu mai lungeasca pelteaua? si s-au dus sa-si incaseze Marele Oscar pentru acest film de groaza, nemaiturnat in vreo alta tara.


Acuma, la doi ani de la de la eveniment, haideti sa punem de-o ciorba de pasare si sa parafrazam la lumanarea intelepciunii prezidentiale: “Ce pasare a fost taiata, moarta ramane “.


Restul variantelor va las sa le compuneti dumneavoastra.


?


Dan Bota???????????????


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.