Pământul Se Trezește – profeții din cartea lui Sal Rachele

Pământul Se Trezește – profeții din cartea lui Sal Rachele

1 259

Noul pământ, sau noua eră, va lua naștere din ceea ce se separă de neghină. Grâul bun înseamnă suflete aflate în dimensiunea a patra, însoțite de altele cu o treaptă mai sus, care vor fi un fel de profesori, de ghizi, păstrându-se însă liberul arbitru al fiecărei ființe.
Simpla apartenență la dimensiunea a patra nu înseamnă automat includerea în noua paradigmă, importante sunt strădaniile personale de a fi mai bun, mai iubitor, mai deschis față de ceea ce vine spre noi.
O nouă credință, a inimilor trezite, este în plină evoluție.
O eră a păcii și armoniei construite din gândurile și sentimentele unor ființe care își amintesc cine sunt și menirea pentru care au fost create.
Vom avea o viziune cu totul diferită față de cea existentă în prezent, adică fără competiție, război, luptă, dualism.
Pentru că trezirea fiecărui individ este în sincron cu cea a pământului, asta înseamnă că ființele noii ere vor fi grijulii și plini de compasiune față de nevoile noului pământ.
În locul unei nesfârșite cereri și exploatări a pământului – casă va exista o relație cu mult mai apropiată, de schimb reciproc, bazat pe iubire și adevăr.
Cei care în prezent se află în dimensiunea a patra, sau a cincea, sunt deja sau devin in prezent total incompatibili cu actualele sisteme financiare, religioase, sociale. Altfel spus, mai sunt în lume, dar nu mai aparțin ei.
Cele mai multe dintre sufletele de la acest nivel simt să iasă din scena luptei și competiției și găsesc ființe cu vibrație asemănătoare, cu care construiesc noi relații de comuniune și merg spre comunități sustenabile, o formă de existență cu autonomie proprie.

Pamantul Se Trezeste: Profetii 2012-2030. Editia 1 revizuita si adaugita de Sal Rachele [1]

Altfel spus, oamenii învață noi moduri de comuniune între ei și natură, bazat pe compasiune, întrajutorare, bunăvoință, un sistem sinergetic care exclude forma brută a ierarhiei și exploatarea resurselor.
Potrivit autorului, vor fi intre unu și două miliarde de ființe pe noul pământ, cea mai mare parte cu suflete din dimensiunea a patra, cu călăuzitori din a cincea și cu foarte puține din a treia, dintre cei care vor face eforturi deosebite să prindă ultimul tren.
Ce se va întâmpla cu cei din dimensiunea a treia și cu sistemele actuale?
Până în jurul anului 2030 va continua o triere masivă, o purificare în profunzimile ființelor, care vor accelera procesele de vindecare, sau pe cele de boală și moarte.
În forma lor actuală sistemele actuale nu vor mai exista, care se vor prăbuși, lipsite fiind de energiile care să le susțină. În prezent, doar fricile, obediența și ignoranța marii mase a oamenilor mai hrănesc aceste forme de control, care nu pot renunța cu voie proprie la puterea lor.
Ceea ce numim neghină, dar nu în sensul de inferior (în lumea sufletelor nu există noțiunea de superior sau inferior așa cum o cunoaștem în prezent) sunt suflete care din ignoranță sau neputință nu se vor putea alinia la noile frecvențe și vor pleca în alte dimensiuni, potrivite cu gradul lor de evoluție. Acestea reprezintă cam 80% din populația actuală, care va fi decimată de boli și suferințe diverse, urmând ca spitalele și personalul medical să fie cu mult depășite de cerere.
Vor avea de suferit în special cei din marile orașe, care nu vor putea ieși din jocul puterilor celor ce conduc lumea materialistă și se vor complace într-o viață servilă, dualistă, obedientă și lipsită de trăire sufletească și spirituală autentică.
În fapt, nu guvernele sau conducătorii lumii vor subția populația planetei, ci propria incapacitate a ființelor de a se alinia la noile frecvențe și a înțelege regorile noii ere in care deja am intrat.

Gabriel Socaciu
Sursa: facebook.com

NOTA
Aceasta lucrare „Pamantul Se Trezeste”, NU este stiintifico-fantastica. Materialul tiparit este insotit de un „pachet” de energie, care accelereaza considerabil constientizarea realitatilor descrise in el, precum si transformarea propriei fiinte. Poate fi considerat un manual. Contine enorm de multa informatie, pe care mintea constienta nu o poate percepe la o simpla lectura. O mare parte din aceasta este descarcata in timpul lecturii in asa-numita „minte superioara”, urmand ca ulterior sa se precipite treptat in mintea constienta. Conectarea la vibratia Fondatorilor este suficienta pentru a strapunge „valurile” energetice care inconjoara sfera planetara a Pamantului si pentru a percepe „imaginea de ansamblu”.
Cele 5 carti scrise de Sal Rachele in colaborare cu ghizii sai spirituali, totalizand peste 1.600 de pagini, alcatuiesc un tot unitar. Cu ajutorul lor va puteti forma o baza solida de cunoastere (cultura generala spirituala), utila ulterior in orice domeniu (metafizica, psihologie, arte divinatorii, Reiki, Reconectarea, Renasterea, respiratia holotropica etc.)

COMENTARII

  1. Cititorilor acestei cărți le recomand un borcan de vaselină pentru mai bună conectare

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.