Pamantul este cea mai sigura investitie

Pamantul este cea mai sigura investitie

0 74

In Romania poti deveni bogat peste noapte fara un efort prea mare. Multi magnati din tara noastra, fara prea multa carte si fara prea multa sudoare, au reusit “sa conduca lumea” peste noapte. Daca va intrebati care este numele acestei minuni financiare: inflatia.


Cei care au avut cativa banuti si au mai avut si inspiratia sa-i ivesteasca in teerenuri, si-au vazut averea marindu-se ca voinicul din poveste: a crescut intr-un an cat altii in zece.


Terenurile din orasul nostru si din imprejurimi nu fac nici ele exceptie: Stupini, Cristian, Ghimbav, Sanpetru. Intr-un singur an pretul a crescut cu 50%. In aceste zone metrul patrat este de 60/ 70 de euro pentru loturile care au utilitati. Zonele care au preturi un pic mai scazute, adica cu 10 euro mai putin, sunt cele din zonele Ghimbav si Cristian. Terenurile care nu au utilitati (gaz, apa curenta sau linie de inalta tensiune) valoreaza numai 20/ 25 de euro pentru un metru patrat. Cele din oras au preturi astronomice deja de la 500 de euor la 2000 de euro in zonele unde se pot construi blocuri cu 10 etaje.


COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.