Pachet cu TNT in tren

Pachet cu TNT in tren

0 198

In trenul de pe ruta Chisinau – Bucuresti, dupa intrarea in tara pe la Iasi, in „podul” unui vagon a fost gasit un pachet cu dinamita si focosul necesar declansarii exploziei. S-a adeverit din nou zicala „unde dai si unde crapa”, caci politistii de frontiera cautau, de fapt, tigari de contrabanda, din acelea de care fumam si multi dintre noi, pentru ca sunt la jumatate de pret fata de cele oferite de Guvern ca sa ne lasam de fumat.
Politistii de frontiera de la Nicolina – Iasi aflasera de la niste pitigoi specifici ca in tren ar fi pitite niste asemenea tigari de contrabanda. Si, cum ni se intampla si noua, cautam una si dam de alta, asa au gasit si politistii trotil in loc de tutun.
In vagon se aflau sase pasageri, care au fost de urgenta evacuati, iar zona a fost izolata. Trenul a fost luat la puricat vagon de vagon de lucratori SRI, de cei de la Politie si de cei de la Parchet. Cu aceasta ocazie au fost gasite si tigarile care au declansat toata tevatura.
Din cauza perchezitiei amanuntite, trenul a avut o intarziere de cinci ore.
Pe moment nu s-a putut stabili cum a ajuns dinamita acolo, cine a pus-o si cui ii era destinata, de aceea cercetarile continua.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.