Pace PNL – PD la Brasov?

Pace PNL – PD la Brasov?

0 104

Dupa ce in urma cu cateva saptamani se contrau cu declaratii care mai de care mai belicoase, rezultatele alegerilor europarlamentare din Brasov a schimbat radical viziunea PNL-istilor din orasul nostru, vizavi de o impacare cu colegii de alianta din PD.


??????????? Presedintele PNL brasov, Aristotel Cancescu, simtindu-si postul amenintat de rezultatele slabe pe plan local a declarat: „Recunosc ca ne asteptam la un rezultat mai bun. Sondajele de dinainte de alegeri ne creditau cu 16%, dar noi ne asteptam cam la 20%. Joi, voi cere un vot secret de incredere, in primul rand pentru mine si apoi pentru intreaga echipa de conducere a PNL Bra?ov. Am vazut ce inseamna un razboi, cu PNTCD, in perioada 1996-2000. Nimeni nu a avut de castigat. Sper ca si PD-ul si presedintele Traian B?sescu sa inteleaga asta, pentru ca noi santem principalii perdanti. ?i facem mari pe atlii”.


??????????? Usor mirat de acesta schimbare de atitudine din parte omului care, nu cu mult timp in urma, declara ca nu va mai colabora cu PD-ul din Brasov atat timp cat la conducere este George Scripcaru, primarul, presedintele PD Brasov si vicepresedinte la nivel national al partidului, a raspuns: „Fiecare partid poate stabili strategia cum vrea, iar in politica este bine sa nu spui niciodata niciodata“.


??????????? Astfel, o posibila impacare a Aliantei D.A. pentru alegerile ce vor urma isi poate avea originea la Brasov, desi ora exacta se da din capitala.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.