OTV-ul exagereaza in cazul „Elodia Ghinescu”

OTV-ul exagereaza in cazul „Elodia Ghinescu”

0 104

Deja devenit o obisnuinta, excesul de zel cu care televiziunea de apartament a lui Dan Diaconescu trateaza, dezbate si incearca sa elucideze orice caz aparut in Romania incepe sa exaspereze pe toata lumea.


??????????? Dupa ce a realizat adevarate seriale politiste in incercarea de a rezolva cazuri ca „Omorul savarsit de Adrian Iovan” sau „Sinuciderea lui Ralf”, moderatorul tv si ajutorul sau, acest Watson autohton ce este Luis Lazarus, devin penibili cu ultimele emisiuni in care au tratat cazul disparitiei avocatei brasovene Elodia Ghinescu. Fara a tine cont ca sunt la mijloc persoane dragi avocatei, persoane care traiesc o adevarata drama in aceste zile, OTV-ul insista sa „bata fierul cat e cald”, invocand martori care au vazut-o pe Elodia in viata, persoane care reproduc niste scenarii demne de Hollywood, sau, pur si simplu, simplii cetateni care intra in jocul acesta si isi dau cu parerea in fiecare seara.


??????????? Poate ca aceste actiuni ar trebui sa se termine. Faptul ca a promovat cazul este un lucru bun, dar exagerarile din ultimul timp nu fac decat sa creeze si mai multa tensiune si transforme in penibil si ridicol un caz cat? se poate de serios: disparitia/ moartea unui om si/sau crima savarsita de un altul.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.