Orban incă o lovitură – Cataramă rămâne membru PNL, Comisia de arbitraj...

Orban incă o lovitură – Cataramă rămâne membru PNL, Comisia de arbitraj a anulat decizia de excludere!

0 71
Comisia de arbitraj PNL București a stabilit că decizia de excludere a lui Viorel Cataramă din partid este nulă, având în vedere că mai multe puncte din statutul partidului nu au fost respectate, inclusiv articolul ce prevede anunțarea din timp a persoanelor vizate de excludere și dreptul la apărare.
„Admite contestația formulată de Cataramă Viorel și declară nulă Decizia nr. 103/09.07.2018 a BEX al Partidului Național Liberal. Cu drept de recurs în 5 zile de la comunicare”, se arată în decizia luată în data de 3 august de către Comisiei de Arbitraj a PNL București.
Sesizarea a fost făcută de către Viorel Cataramă, prim-vicepreşedintelui PNL Sector 2, după ce Biroul Executiv al PNL a votat, în 9 iulie, excluderea sa, la propunerea lui Ludovic Orban.Viorel Catarama
La acea vreme, Cataramă spunea că nu a fost anunțat că ar urma să se discute o asemenea măsură și l-a acuzat pe liderul PNL că „şi-a folosit influenţa ca să mă elimine din partid înainte de o eventuală candidatură a mea”. Propunerea de excludere a fost votată cu 18 voturi la 6, pentru „încălcarea repetată a statutului”.
Viorel Cataramă l-a atacat în repetate rânduri pe Ludovic Orban, spunând că acesta trebuie înlăturat de la șefia PNL pentru lipsa de comunicare, deciziile pe care le ia fără să se consulte cu ceilalți liberali și pentru faptul că a „predat” guvernarea la începutul anului, atunci când a mers la consultările de la Cotroceni fără vreo propunere de premier.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.