Operație reușită, pacientul mort : România a câștigat la scor cu Bosnia...

Operație reușită, pacientul mort : România a câștigat la scor cu Bosnia dar a…retrogradat în Liga ,,C“

0 164

Tricolorii” au făcut cu Bosnia cel mai bun joc al ultimilor ani, au învins cu 4-1, dar retrogradează în Liga C, iar echipa învinsă sărbătorește promovarea în Liga A. De-ale fotbalului! Meciul cu Bosnia a fost controlat total de elevii lui Edi Iordănescu, care au înscris prin D. Man (min. 38), Pușcaș (min. 73 și 86) și Rațiu (min.79). De remarcat faptul că desi au dominat clar, jucătorii noștri s-au desprins pe tabela de marcaj doar în ultimele 17 minute și că Pușcaș pare să fi revenit la forma care l-a consacrat, prin cele două goluri înscrise. Chiar și cu această victorie clară, România a retrogradat în liga inferioară, o antiperformanță care trebuie să dea de gândit factorilor responsabili ai fotbalului românesc. Cât privește continuarea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a echipei României, nimic nu este sigur. Unele voci sunt tranșante și cer demiterea antrenorului, alte voci, printre care este și cea a lui Mircea Lucescu, cer continuitate și deci păstrarea antrenorului, în ciuda ratării obiectivului….

România : I. Radu – Rațiu, A. Rus (Nedelcearu), Burcă, N. Bancu – Olaru, R. Marin (Băluță),  Stanciu – Sorescu (Camora), Alibec (Pușcaș), D. Man (Cordea). 

Prezența în Liga C va aduce partide nesemnificative pentru “tricolori”. În afara României, sunt opt echipe care vor fi sigur în Divizia C în ediția viitoare, deci pe lista posibilelor adversare. Alte 6 vor fi stabilite după rezultatele de marți. Iar UEFA trebuie să decidă ce face cu Rusia și dacă îi va aduce înlocuitor în Liga C.

Adversare care vor fi sigur în Divizia C: Luxemburg, Insulele Feroe, Azerbaidjan, Slovacia, Bulgaria, Macedonia de Nord, Letonia, Estonia.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.